Διπρόσωπος ο Μακεδονικός απέναντι στην ΜΠΑΜ (2-2)
Ο Μακεδονικός απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι διαθέτει τον χαρακτήρα να επιστρέφει ακόμη και όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς ανέτρεψε το εις βάρος του 2-0 και απέσπασε την ισοπαλία (2-2) απέναντι στην ΜΠΑΜ.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν σε θέση οδηγού από το πρώτο ημίχρονο, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Καλπακίδης άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Θεοδοσιάδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Ωστόσο, ο Μακεδονικός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο δεύτερο μέρος ανέβασε την απόδοσή του και ξεκίνησε την αντεπίθεσή του, με τον Ξανθόπουλο να μειώνει σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 58ο λεπτό.
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να αναζητούν το γκολ της ισοφάρισης και δικαιώθηκαν στο 86’, όταν ο Χάγκαν βρήκε δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 και χαρίζοντας στον Μακεδονικό έναν πολύτιμο βαθμό.
Αξίζει να σημειωθεί πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στην προηγούμενη αναμέτρηση, όταν ο Μακεδονικός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, αλλά κατάφερε μέσα σε μόλις δύο λεπτά στην επανάληψη να φτάσει στην ισοφάριση (2-2).
Στα άλλα παιχνίδια της πέμπτης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, ο Φοίνικας Πολίχνης επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, νικώντας με 2-1 στο ντέρμπι τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.
Ο Αστέρας Αγίου Νικολάου πέρασε «αέρας» από την έδρα του Πανεδεσσαϊκού, ενώ ο Κιλκισιακός πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στην έδρα του Ηρακλή Θερμαϊκού (0-0).
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Σάββατο 24/10
Ηρακλής Θερμαϊκού-Κιλκισιακός 0-0
Φοίνικας Πολίχνης-Ποσειδώνας Μηχανιώνας 2-1
Πανεδεσσαϊκός-Αστέρας Αγίου Νικολάου 0-2
ΜΠΑΜ-Μακεδονικός 2-2
Κυριακή 25/10 – 15:00
ΠΑΟΚ Κρηστώνης-ΑΕ Πολυκάστρου
Ρεπό: Ακρίτες Συκεών