Διπλό πρόκρισης για τον Άρη

Διπλό πρόκρισης για τον Άρη

Το πρώτο από τα δύο «διπλά» επί του Πανσερραϊκού πήρε ο Άρης στις Σέρρες. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής ο Άρης επικράτησε με 2-1 των «λιονταριών» και ετοιμάζεται πλέον για την επόμενη μεταβίβαση του στις Σέρρες, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. 

 

Με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο των Χιντασέλι (9’) και Ρένια (22’) ο Άρης πήρε τη νίκη-πρόκριση επί του Πανσερραϊκού και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα περιμένει την κλήρωση της Δευτέρας (15/12) για να δει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει.

 

Αντίθετα η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Κούτλα στο 67ο λεπτό.  Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για δύο φάσεις. Στο 53' ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Λιόλιου και στις καθυστερήσεις του αγώνα, ζήτησαν να μετρήσει το γκολ στην προσπάθεια του Κούτλα, με τους αμυντικούς του Άρη να διώχνουν πάνω στην τελική γραμμή.


Τα αποτελέσματα (νοκ-άουτ) της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Γ' Εθνικής: 


1ος όμιλος 

 

Πανσερραϊκός - Άρης 1-2 

 

Καβάλα - Καμπανιακός 1-0 παράταση (0-0 κ.α) 

2ος όμιλος 

 

Εθνικός Φιλιππιάδας - Δωτιέας Αγιάς 0-1 

 

Οικονόμος Τσαριτσάνης - Τρίκαλα 1-2 

3ος όμιλος 

 

Παναργειακός - ΠΑΟ Λουτρακίου 0-1 

 

Καλαμάτα - Δόξα Μανωλάδας 3-5 παράταση (3-3 κ.α.) 

4ος όμιλος 

 

Ατρόμητος Πειραιά - Κηφισιά 0-1 

 

Τριγλία Ραφήνας - Εθνικός Πειραιώς 0-1 παράταση (0-0 κ.α.)

 

Θυμηθείτε το live του metrosport.gr

 

Ως μια σημαντική ευκαιρία να… ιχνηλατηθεί ο βασικότερος συνδιεκδικητής της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζεται στον Αρη η σημερινή πρώτη αναμέτρηση απέναντι στον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

 

Οι «κίτρινοι» ταξιδεύουν στις Σέρρες με «τρανταχτές» απουσίες, χωρίς όμως αυτό απαραίτητα να σημαίνει πως δεν θα «χτυπήσουν» το παιχνίδι και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

 

O θεσμός του Κυπέλλου δίνει την ευκαιρία στον Πάουλο Κάμπος να «τεστάρει» την αγωνιστική κατάσταση παικτών που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στις υποχρεώσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα.

 

Το metrosport.gr θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα.

 

Οι συνθέσεις:

 

Πανσερραϊκός (Κώστας Βασιλακάκης): Πάλιουρας, Γαλακτερός, Καψάλης, Σιάκκας, Κασμερίδης, Μπαντάκ, Μπονέρης, Κούτλας, Γκόγκας, Ρούτσης, Πλιάγκας.

 

Στον πάγκο έμειναν οι: Μουτεσίδης, Γεωργιάδης, Περπερίδης, Πολυχρονίδης, Τριανταφύλλου Κ, Ναυρινιάδης, Δαγκούλης.

 

Άρης (Πάουλο Κάμπος): Μπαϊμάκης, Λιόνης, Χιντασέλι, Λιόλιος, Βασιλόπουλος, Γκίνο, Ρένια, Λεμονής, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος, Ντούγκα

 

Στον πάγκο έμειναν οι: Μαντζάρης, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Χουζούρης, Καπνίδης, Ατματσίδης και Γκόλιας.

 

- Έναρξη της αναμέτρησης στις Σέρρες

 

3΄ Ευκαιρία με το «καλημέρα» για τον Άρη. Ο Ρένια βγήκε στην αντεπίθεση, σούταρε, όμως ο Παλιούρας απέκρουσε στη γωνία του

 

9` ΓΚΟΛ για τους κιτρινόμαυρους! Ο Χιντασέλι έκλεψε τη μπάλα βγήκε απέναντι από τον Παλιούρα και πλάσαρε ωραία για το 0-1.

 

Είκοσι λεπτά συμπληρωμένα στις Σέρρες με τον Άρη να εκμεταλλέυεται στο έπακρο τα αμυντικά κενά του Πανσερραϊκού και να προηγείται με 0-1. Κύριος εκφραστής των επιθέσεων ο Χιντασέλι

 

22΄ Γκολ για τον ΑΡΗ και 0-2! Ο Ρένια βγήκε στην αντεπίθεση και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Πάλιουρα, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στους "κίτρινους"

 

24΄ Πρώτη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό με την κεφαλιά του Γκόγκα να περνάει εκτός της εστίας του Μπαϊμάκη

 

37΄ Δοκάρι για τον Πανσερραϊκό. Σουτ του Ρούτση η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μπαϊμάκη

 

Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στις Σέρρες. Πανσερραϊκός-Άρης 0-2 με τέρματα των Χιντασέλι και Ρένια

 

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.

 

46' Πρώτη αλλαγή στο παιχνίδι και είναι για τον Πανσερραϊκό. Ο Μουτεσίδης αντί του Κασμερίδη.

 

49΄ Κίτρινη κάρτα ο Βασιλόπουλος

 

52΄ Ζητούν χέρι του Λιόλιου οι γηπεδούχοι, "παίζετε" λέει ο διαιτητής

 

58΄  Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό. Ο Γκόγκας σχεδόν εξ επαφής θα καταφέρει να αστοχήσει!

 

62΄ Δεύτερη αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Ο Δαγκούλης αντί του Ρούτση.

 

63΄ Κεφαλιά του Γκόγκα μετά από σέντρα του Μουντεσίδη η μπάλα πολύ ψηλά άουτ.

 

67΄ Γκολ για τον Πανσερραϊκό. Σέντρα στα καρέ του Άρη, λάθος του Μπαϊμάκη και ο Κούτλας μειώνει σε 2-1.

 

68΄ Πρώτη αλλαγή για τον Άρη. Ο Χουζούρης αντί Συμεωνίδης.

 

71΄  Σύρραξη στο χώρο του κέντρου μετά από φάουλ στον Ντούγκα. Από μία κίτρινη κάρτα σε Λιόλιο και Πλιάγκα.

 

74΄ Δεύτερη αλλαγή για τον Άρη. Ο Γκόλιας αντί του Λιόλιου.

 

77΄ Ευκαιρία για τον Άρη. Σέντρα από δεξιά για τον Παπαδόπουλο, η κεφαλιά του όμως πέρασε άουτ. 

 

80’  Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Την θέση του Πλιάγκα παίρνει ο Γεωργιάδης

 

82’  Επικίνδυνη σέντρα από τα δεξιά για τους γηπεδούχους, απομακρύνουν οι αμυντικοί του ΑΡΗ

 

85΄ Τελευταία αλλαγή και για τον Άρη. Ο Σταυρόπουλος μέσα ο Γκίνο έξω

 

88΄ Ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό. Σουτ του Μπονέρη, έπεσε στην αριστερή του γωνιά ο Μπαϊμάκης και μπλόκαρε

 

90'  Μεγάλη ευκαιρία για τις Σέρρες με τον Γκόγκα. Διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

 

90+2' Νέα μεγάλη φάση για τον Πανσερραϊκό, κόρνερ η μπάλα

 

 Τελικό αποτέλεσμα στις Σέρρες. Πανσερραϊκός - Άρης 1-2. Οι κίτρινοι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής θα αντιμετωπίσουν την Καβάλα.