Διπλό «χτύπημα» με Νιζέτ-Κράιντς και... 2-0 ο Ηρακλής τον Λεβαδειακό
Μέσα σε διάστημα τριών λεπτών στο β' ημίχρονο ο Ηρακλής καταφέρνει να βάλει τις βάσεις για μια πολύτιμη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό στην επιστροφή του στο Καυτανζόγλειο.
Η αρχή έγινε στο 69ο λεπτό όταν οι παίκτες του Βάλτερ Ματσάρι κατόρθωσαν να βρουν για πρώτη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα με σκόρερ τον Νιζέτ. Συγκεκριμένα, ο Σόρια βρήκε τον Σάντε Σίλβα στην πλάτη της άμυνας του Λεβαδειακού, ο οποίος έκανε το παράλληλο γύρισμα. Η μπάλα κατέληξε στον σκόρερ, ο οποίος με τρομερή εκτέλεση δεν άφησε περιθώρια στον Ελιάσι και άνοιξε το σκορ.
Πριν προλάβει να αντιδράσει ο Λεβαδειακός, ο Ηρακλής κατάφερε να «χτυπήσει» για δεύτερη φορά, αυτή τη φορά με τον Κράιντς. Η φάση ξεκίνησε και πάλι από τον Σόρια, ο οποίος με σέντρα βρήκε τον Αυστριακό. Αυτός με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα των Βοιωτών σημειώνοντας το 2-0 για την ομάδα του.