Διορία σε Αθανασιάδη

Διορία σε Αθανασιάδη

Άκαρπη απέβη και η νέα συνάντηση του Τάσου Οικονόμου με τον Θανάση Αθανασιάδη το βράδυ της Πέμπτης, με θέμα την «ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ».

 

Υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών (οικονομικής φύσεως), αλλά και νομικά ζητήματα που δεν έχουν ξεπεραστεί κι καθιστούν δύσκολη την εύρεση μίας συμβιβαστικής λύσης.

 

Ετσι, ο κ. Οικονόμου διαμήνυσε στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ότι θα περιμένει την οριστική του απάντηση στις προτάσεις του ΑΣ μέχρι την Τετάρτη. Αν δεν αποδεχτεί τους όρους του, τότε θα κινήσει τις διαδικασίες για την έξωση της ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ από τα καταστήματα του «Κλεάνθης Βικελίδης».

 

Από την άλλη. ο ΑΣ βρίσκεται στο στάδιο της ανταλλαγής των συμφωνητικών με τη Nova, ώστε να κλείσει η συμφωνία (τηλεοπτικό, εμπορικό). Οι τελικές υπογραφές θα «πέσουν» από βδομάδα.