Δυνατό ξεκίνημα (VIDEOS)
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΡΒΙΝΗΣ
Μετά την ακύρωση της απογευματινής προπόνησης τη Δευτέρα ελέω… αναταράξεων από το πολύωρο ταξίδι που προηγήθηκε, χθες το πρόγραμμα ήταν αυτό που θα ακολουθήσει το διάστημα της παραμονής των «κυανόλευκων» στην πόλη της Ευρυτανίας. Το εγερτήριο το πρωί σήμανε στις 6.45 και τρία τέταρτα αργότερα ξεκινούσε η πρωινή προπόνηση.
Κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες και με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνάει τους 21 βαθμούς, ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του έβγαλαν το… λάδι των παικτών. Αρχικά το μενού είχε τρέξιμο και εν συνεχεία ασκήσεις τακτικής και τεχνικής, ενδυνάμωσης. Ανά γκρουπ οι είκοσι εννιά ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή πέρασαν και από ασκήσεις με TRX αυξάνοντας σε μεγάλο βαθμό την ένταση.
Η διάρκεια της πρωινής προπόνησης ήταν περίπου μιάμιση ώρα με τους παίκτες του Ηρακλή να αποχωρούν από το γήπεδο κατάκοποι. Το πρωινό που ακολούθησε ήταν… λυτρωτικό και συνάμα τονωτικό για την ανάκτηση δυνάμεων, με τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας να παραλαμβάνουν τους ποδοσφαιριστές για αποθεραπεία και μασάζ.
Μετά τη μεσημεριανή απαραίτητη ξεκούραση το ραντεβού δόθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου για τις 5.30 το απόγευμα. Η προπόνηση ήταν εξίσου απαιτητική, με τους Νίκο Παπαδόπουλο και Νίκο Καραμπετάκη να δουλεύουν ο μεν πρώτος σε ασκήσεις υπεραριθμίας (δέκα εναντίον εννιά) ο δε δεύτερος σε τελειώματα φάσεων με τους επιθετικούς.
Αρκετές φορές πάντως, τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα ο τεχνικός του Ηρακλή διέκοπτε τις ασκήσεις για να ζητήσει σωστή εφαρμογή αυτών, δείχνοντας στους παίκτες του τα λάθη στα οποία υπέπεσαν. Δεν έλειψαν όμως και οι στιγμές της επιβράβευσης ιδιαίτερα όταν μία ενέργεια ή άσκηση ολοκληρωνόταν με τον επιθυμητό τρόπο.
Οσον αφορά τη αυριανή ημέρα δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση μιας και η προπόνηση θα είναι ξανά διπλή, ακριβώς τις ίδιες ώρες με τις σημερινές.
Από εβδομάδα όμως η απογευματινή θα μεταφερθεί στις 7 διότι ο κόουτς της ομάδας θέλει η θερμοκρασία να έχει πέσει αισθητά, ενώ αύριο είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό της χρονιάς με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Δείτε μέσα από την κάμερα του metrosport.gr videos από την απογευματινή προπόνηση του Ηρακλή: