Διαρκείας με πιστωτική και δόσεις
Ο Ηρακλής έχει προχωρήσει φέτος πολύ στο θέμα της παροχής αρκετών ευκολιών κι εναλλακτικών τρόπων στον κόσμο για να προμηθεύεται τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, αλλά και των απλών εισιτηρίων κάθε αναμέτρησης.
Από χθες κι επίσημα οι «κυανόλευκοι» έχουν δώσει τη δυνατότητα στους οπαδούς της ομάδας να αγοράσουν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς και με χρήση πιστωτικής κάρτας, μέσω δόσεων, ανάλογα την θύρα που επιθυμούν. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε: «ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ! Πλέον ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να προμηθευτεί το εισιτήριο διαρκείας του και με δόσεις χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα (για αγορές εισιτηρίων από τα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα).
Αγορές με συνολικό ποσό έως 350€, 2 δόσεις
Αγορές με συνολικό ποσό έως 600€, 3 δόσεις
Αγορές με συνολικό ποσό έως 1200€, 4 δόσεις
Αγορές με συνολικό ποσό άνω των 1200, 6 δόσεις».
Το πρώτο διαρκείας μέσω viva.gr
Όπως είχε μεταφερθεί από το ρεπορτάζ προ αρκετών ημερών, στη Μίκρα έχουν προχωρήσει τεχνολογικά και δίνουν την ευκαιρία σε φίλους της ομάδας που βρίσκονται μακριά από τη Θεσσαλονίκη, να κλείσουν εισιτήρια διαρκείας διαδικτυακά και μέσω της πλατφόρμας Viva.gr. Πλέον αυτός ο τρόπος είναι διαθέσιμος και χθες υπήρξε η πρώτη πώληση διαρκείας κατ’ αυτόν.