«Δένει» Μολέδο ο Παναθηναϊκός, κλείνει και Κολοβέτσιο

«Δένει» Μολέδο ο Παναθηναϊκός, κλείνει και Κολοβέτσιο

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ομρί Άλτμαν, ο Παναθηναϊκός θωρακίζει το ήδη υπάρχον έμψυχο δυναμικό του. Ο ίδιος ο Μολέδο συμφώνησε με το τριφύλλι ούτως ώστε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

 

Το μόνο που απομένει είναι η έλευση του μάνατζερ του Βραζιλιάνου αμυντικού στην Αθήνα μέσα στην μέρα (3/7) για να ολοκληρωθεί και το διαδικαστικό κομμάτι της συμφωνίας. Όπως όλα δείχνουν, ο Μολέδο θα είναι κάτοικος Παιανίας έως το 2020.

 

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου, του οποίου η ανακοίνωση είναι πολύ πιθανό να γίνει ακόμα και σήμερα. Με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ το τριφύλλι... ζευγαρώνει τις μέχρι τώρα κινήσεις του.

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ