Δεν προπονήθηκε ο Λούκας, αγωνία για Κίτσιου
Ο Λούκας δεν συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας παρόλο του ότι αύριο φεύγει για την Ισπανία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Λα Κορούνια.
Είναι και αυτό μια ένδειξη του ότι πλέον ο Τούντορ έχει μπει στη διαδικασία να μην τον υπολογίζει στα πλάνα του για τον αγώνα με την Σπαρτάκ. Ο παίκτης έχει άδεια ως την Τρίτη.
Ακόμη και αν επιστρέψει την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, χωρίς τέσσερις μέρες προπόνησης είναι δεδομένο ότι δε θα ταξιδέψει στην Σλοβακία.
Αγωνία για Κίτσιου
Να και ένα ακόμη πρόβλημα που παρουσιάζεται στην ομάδα και μένει να φανεί αν θα αποδειχθεί σοβαρό. Η αναφορά μας στον Στέλιο Κίτσιου που σήμερα δεν πήρε μέρος στην προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον λαγονοψοϊτη.
Μένει να φανεί αύριο αν θα το έχει ξεπεράσει και αν τίθεται θέμα για τον επαναληπτικό στην Σλοβακία. Η σημερινή προπόνηση μετά το χθεσινό ρεπό είχε διάρκειας 100 λεπτών (!!!) από τον Τούντορ που έτρεξε αρκετά τους παίκτες του. Για αύριο έχουν προγραμματιστεί δυο προπονήσεις, στις 10 το πρωί και στις 19:00, αμφότερες στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ.