«Δεν υπήρχε κοινή γλώσσα με Άρνεσεν, Τούντορ»

«Δεν υπήρχε κοινή γλώσσα με Άρνεσεν, Τούντορ»

Συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Ράζβαν Ρατς και αναφέρθηκε στους λόγους της αποχώρησης του από τον ΠΑΟΚ. Ο ποδοσφαιριστής της Ράγιο Βαγιεκάκο είπε αρκετά και ενδιαφέροντα.

 

Αναλυτικά:

 

Για τους Έλληνες φιλάθλους: «Οι φίλαθλοι πάντα αποδοκιμάζουν και σφυρίζουν τους παίκτες. Είναι κάτι που δεν υπάρχει στην Αγγλία, ούτε στη Ράγιο το έχω δει, αλλά στη Νότια Ευρώπη οι άνθρωποι έχουν μια διαφορετική ψυχολογία, δένονται πολύ περισσότερο με την ομάδα τους».

 

Για την περσινή πορεία του ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Όλοι μέσα στην ομάδα ελπίζαμε ότι θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Έτσι ήταν μέχρι το Δεκέμβριο, ήμασταν μπροστά από τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια, όμως αρχίσαμε να χάνουμε συχνά και ο Ολυμπιακός μας προσπέρασε. Στην κανονική περίοδο τερματίσαμε στη δεύτερη θέση, αλλά παίξαμε πολύ άσχημα στα πλέι οφ».

 

Για την αποχώρησή του από τον «Δικέφαλο» του Βορρά: «Το συμβόλαιο μου ήταν για τρία χρόνια, αφού μετά το μισό της πρώτης σεζόν, είχαμε επεκτείνει τη συμφωνία για έναν ακόμη χρόνο. Το καλοκαίρι ήρθαν στην ομάδα άνθρωποι, ο προπονητής Ιγκόρ Τούντορ και ο αθλητικός διευθυντής Φρανκ Αρνεσεν με τους οποίους δεν μπόρεσα να βρω μια κοινή γλώσσα».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ