«Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, μόνο να μάθουμε»
Στα προσεχή ματς με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο προπονητής της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ Άντε Κάσιτς στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Σπλιτ.
Συγκεκριμένα, τόνισε:
Για τα ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Έχουμε μία ελκυστική ομάδα απέναντί μας, ίσως οι παίκτες μου να είχαν εκεί το μυαλό τους. Είναι ένα ματς μπόνους για μας. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, αλλά θέλουμε να δώσουμε το καλύτερο και να μάθουμε ό,τι μπορούμε από αυτά τα δύο ματς. Οι παίκτες μου είναι νεαροί, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, μπορούμε μόνο να μάθουμε».
Για την παρουσία του Τούντορ στον πάγκο του ΠΑΟΚ: «Ελπίζω και πιστεύω ότι μπορεί να αφήσει το στίγμα του στην Ελλάδα. Είναι καλός κόουτς, όπως οι περισσότεροι από τους Κροάτες τεχνικούς, οι οποίοι έχουν μάθει να δουλεύουν σε δύσκολες καταστάσεις και φέρνουν καλά αποτελέσματα. Χρειάζονται μόνο ευκαιρία να αποδείξουν ποιοι είναι. Είμαι χαρούμενος που ο Τούντορ βρήκε δουλειά σε μία τόσο καλή λίγκα, όσο η ελληνική».