«Χώρισαν» Θωμαΐδης και Φοίνικας Τούμπας
Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Κώστα Θωμαΐδη με τον Φοίνικα Τούμπας μετά από την ισοπαλία με τη Νικόπολη στο γήπεδο της Ηλιούπολης με σκορ 1-1.
Ο έμπειρος προπονητής με δήλωση του στο metrosport,gr ανέφερε: «Μετά από δύο μήνες άψογης συνεργασίας με την ομάδα του Φοίνικα Τούμπας αποφασίσαμε με τον πρόεδρο να σταματήσει η συνεργασία μας. Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ Εθνική. Καλή συνέχεια με υγεία».
Στον αγώνα για την 5η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας που έγινε στην Ηλιούπολη ο Φοίνικας Τούμπας προηγήθηκε στο σκορ με 0-1 με την Νικόπολη να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις σε 1-1, ενώ οι δύο ομάδες είχαν και από ένα χαμένο πέναλτι.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ο Κώστας Θωμαΐδης είχε τονίσει στο metrosport.gr: «Η μπάλα τιμωρεί. Ημασταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι. Δεν τελειώσαμε τις φάσεις και από μια κεφαλιά που η άμυνα μας ήταν ανέτοιμη ήρθε η ισοφάριση»
Η διοίκηση του Φοίνικα Τούμπας με ανακοίνωση της μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας αμε τον έμπειρο προπονητή ανέφερε: «Ο Φοίνικας Τούμπας ανακοινώνει τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Κωνσταντίνο Θωμαΐδη. Η διοίκηση του συλλόγου τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του, την εργατικότητα, τον επαγγελματισμό και τη συνεργασία που επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην προπονητική του πορεία, με υγεία και κάθε επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο».
*Μέχρι να κλείσει ο νέος προπονητής οι προπονήσεις θα γίνονται από τους Κουμαρόπουλο-Βελιτζέλο.
O αγιασμός του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης
Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2026 και ώρα 8:30 το βράδυ στα γραφεία του Συνδέσμου (Πολυτεχνείου 17 β είσοδος 3ος όροφος) θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο που έχει ήδη ξεκινήσει. Από πλευράς συνδέσμου καλούνται όλοι οι διαιτητές μέλη του Συνδέσμου παλαιοί και νέοι να είναι παρόντες στη σημαντική αυτή εκδήλωση.