Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Καμπανιακού, Απόστολος Χαραλαμπίδης, με αφορμή το μεγάλο ματς ανάμεσα σε Ηρακλή και Νίκη Βόλου το μεσημέρι του Σαββάτου (10/1, 14:00).
Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, απλά έρχονται μετά από διακοπή και δεν ξέρω πως θα παρουσιαστούν. Και οι δύο έχουν στόχο την άνοδο. Η Νίκη, αν και στα πλέι-οφ οι βαθμοί διαιρούνται, μένει πίσω.
Τον Ουάρντα τον γνωρίζουμε όλοι, έχει δυνατότητες. Τις αλλαγές προπονητή τις έχουμε συνηθίσει στον Ηρακλή. Το ματς θα κριθεί με βάση το ποιος το θέλει περισσότερο. Ένα ντέρμπι που εύχομαι να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».
Για το αν θεωρεί ότι έχει πίεση ο Ηρακλής: «Έχει πίεση, δεν πρέπει να παίζει στην Super League 2, στην Super League 1 αξίζει να αγωνίζεται, να δυναμώσει και ο Βορράς».