Χάμιλτον: «Δεν πιέστηκα για να είμαι γρήγορος»
Δύσκολο χαρακτήρισε τον αγώνα της Μελβούρνης στις δηλώσεις του ο μεγάλος νικητής Λιούις Χάμιλτον, υπογραμμίζοντας, όμως, πως δεν ένιωσε ιδιαίτερη πίεση από τον Νίκο Ρόσμπεργκ.
«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Δεν πιέστηκα για να είμαι γρήγορος. Αλλά εάν χρειαζόταν το είχα», δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής, προσθέτοντας: «Είμαι εδώ για να νικώ. Δεν είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τίποτα. Έχω ένα καταπληκτικό αυτοκίνητο το οποίο όμως προσπαθούμε να το κάνουμε ακόμη καλύτερο. Ο Νίκο (Ροσμπεργκ) ήταν αρκετά γρήγορος σε όλο τον αγώνα. Οδήγησε πραγματικά πολύ καλά».
Από την πλευρά του ο δεύτερος του αγώνα και έτερος οδηγός της Μερσέντες Νίκο Ρόσμπεργκ στάθηκε κυρίως στην έλλειψη ανταγωνισμού των υπολοίπων κατασκευαστών απέναντι στην γερμανική εταιρεία. «Για τους επόμενους αγώνες θα συνεχίσουμε να έχουμε την πρωτοπορία και φυσικά θα θέλουμε να το συνεχίσουμε. Όμως θα είναι καλό εάν μπορέσουν να ανέβουν οι άλλες ομάδες και να μας φτάσουν. Ελπίζω να συμβεί γιατί θα είναι κάτι πολύ καλό για το άθλημα και φυσικά για όλους όσοι το αγαπούν. Ένα μέρος μου πιστεύει ότι οι άνθρωποι θέλουν να βλέπουν θαυμάσιο σόου. Έτσι εάν πλησιάσουν οι άλλες εταιρείες θα είναι κάτι καλό», σημείωσε.