Χαλκιδική: Απαγορεύεται το ντους στα beach bar της Σάρτης

Η Κοινότητα Σάρτης καλεί τους επαγγελματίες που διαθέτουν beach bar να προχωρήσουν, από σήμερα κιόλας, στη διακοπή λειτουργίας των ντους
Χαλκιδική: Απαγορεύεται το ντους στα beach bar της Σάρτης

Τη διακοπή λειτουργίας των ντους από καταστήματα beach bar της περιοχής, ζητά από από τους επαγγελματίες η Κοινότητα Σάρτης στη Σιθωνία Χαλκιδικής, σε μια προσπάθεια να εξοικονομηθεί νερό.

Με ανακοίνωσή της η Κοινότητα Σάρτης καλεί τους επαγγελματίες που διαθέτουν beach bar να προχωρήσουν, από σήμερα κιόλας, στη διακοπή λειτουργίας των ντους, «λόγω της περιορισμένης επάρκειας νερού και της ανάγκης ορθολογικής διαχείρισης των διαθέσιμων υδατικών πόρων».

Η ανακοίνωση:

Η Κοινότητα Σάρτης παρακαλεί τους επαγγελματίες που διαθέτουν beach bar να προβούν, από σήμερα, στη διακοπή λειτουργίας των ντους, λόγω της περιορισμένης επάρκειας νερού και της ανάγκης ορθολογικής διαχείρισης των διαθέσιμων υδατικών πόρων.
Η συνεργασία και η κατανόηση όλων είναι απαραίτητες, προκειμένου να διασφαλιστεί η επάρκεια νερού για τις βασικές ανάγκες κατοίκων και επισκεπτών.
Παρακαλούμε για την άμεση συμμόρφωση και τη συνδρομή όλων στην προσπάθεια εξοικονόμησης νερού.

Η Κοινότητα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ