Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Μακεδονίας Ευκαρπίας

Ο νέος κόουτς ουσιαστικά παίρνει το βάπτισμα του πυρός
Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Μακεδονίας Ευκαρπίας

Η διοίκηση της Μακεδονίας Ευκαρπίας τα βρήκε σε όλα με τον Αρη Τσιχουρίδη ο οποίος αναλαμβάνει το προπονητικό πόστο της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας. Ο πρόεδρος της νεανικής ομάδας της Ευκαρπίας Γιώργος Κίκης του έδωσε τα «κλειδιά» της ομάδας για να την οδηγήσει σε νέες επιτυχίες. Ο νέος κόουτς ουσιαστικά παίρνει το βάπτισμα του πυρός στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ ως προπονητής γιατί στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα έχει πλούσιο βιογραφικό. Είναι 35 ετών και έχει πίσω του μια πλούσια ποδοσφαιρική πορεία, έχοντας αγωνιστεί σε συλλόγους όπως ο Εθνικός Βατίκων, Βοίας Νεάπολης (Α & Α1 κατηγορία Λακωνίας), Αναγέννηση Προχώματος, Οδυσσέας Κορδελιού, ΠΟ Ξηροκρήνης, Κανονιέρηδες και Αναγέννηση Χαλκηδόνας.

Είναι κάτοχος των διπλωμάτων UEFA B & UEFA Goalkeeper B, ενώ έχει σπουδάσει στο Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, καθώς στο ΔΙΕΚ Προπονητικής, με εξειδίκευση στο scouting και την ανάλυση απόδοσης. Έχει διατελέσει προπονητής σε τμήματα υποδομής όπως στην  Κ17 του Άρη (σεζόν 2021–2022 που πήρε την 2η θέση στη Super League). Ακόμη στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ Νεάπολης, του ΠΟ Ξηροκρήνης, της Αναγέννησης Χαλκηδόνας και πέρυσι ήταν προπονητής στον Χολομώντα Ζερβοχωρίων στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Συνεργάτης του όπως και την περσινή χρονιά θα είναι ο 23χρονος Θανάσης Γκούμας ο οποίος είναι σε διαδικασία απόκτησης του διπλώματος UEFA C. Η Μακεδονία Ευκαρπίας στο πρωτάθλημα που τελείωσε μετείχε στον Α’ όμιλο της Β’ κατηγορίας ΕΠΣΜ όπου μπήκε στα πλέι-οφ και τερμάτισε ψηλά στη βαθμολογία πίσω από ιστορικές ομάδες όπως ο πρωταθλητής Οδυσσέας Κορδελιού και η δευτεραθλήτρια Αναγέννηση Χαλκηδόνας. Οι στόχοι και φέτος θα είναι υψηλοί. Ο γενικός αρχηγός Σάββας Κόκκινος τόνισε: «Μετά την περσινή μας πορεία καταλάβαμε ότι με λίγη περισσότερη πειθαρχία και σοβαρότητα μπορούμε φέτος να αλλάξουμε κατηγορία», ενώ ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Αβραάμ Σακισλόγλου επισήμανε: «Υγεία σε όλους και καλή αρχή χωρίς τραυματισμούς».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ