Αυτό είναι το deal ΠΑΟΚ-Παρτιζάν-Ούγκρεσιτς

Όλες οι λεπτομέρειες για την μεγάλη μεταγραφή του ΠΑΟΚ που από την Τούμπα πιέζουν να κλείσει άμεσα
Αυτό είναι το deal ΠΑΟΚ-Παρτιζάν-Ούγκρεσιτς

Ο ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη κίνηση αξιοποίησης των χρημάτων που έβαλε στα ταμεία του από την πώληση του Κωνσταντέλια. Όπως σημειώσαμε νωρίτερα, ο Δικέφαλος ήρθε σε συμφωνία με την Παρτιζάν για την αγορά των δικαιωμάτων του 20χρονου αρχηγού της ομάδας του Βελιγραδίου, Όγκνιεν Ούγκρεσιτς.

Οι λεπτομέρειες του deal παρουσιάζουν ενδιαφέρον καθώς αποτελεί την δεύτερη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, μετά την απόκτηση του Χρήστου Ζαφείρη με 10,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Ας δούμε αναλυτικά τα νούμερα της μεταγραφής:

-Ο ΠΑΟΚ θα καταβάλει εγγυημένα 6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα υπάρχει και άλλο 1,5 εκατομμύριο με την μορφή μπόνους.

-Ο Δικέφαλος αγοράζει το 85% των δικαιωμάτων του παίκτη, καθώς η Παρτιζάν θα κρατήσει ένα 15% ως ποσοστό μεταπώλησης.

-Ο παίκτης θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ και υπάρχει πίεση από πλευράς Δικεφάλου να έρθει άμεσα στην Θεσσαλονίκη, πιθανόν αύριο, για να τελειώσει η μεταγραφή, την ώρα που η Παρτιζάν θα ήθελε να τον έχει στην διάθεσή της για την ρεβάνς των πλέι οφ του Conference League με την Χετάφε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συμβόλαιο που είχε μέχρι το 2030 με την Παρτιζάν ο Ούγκρεσιτς υπήρχε μπάι άουτ 15 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά ο σύλλογος του Βελιγραδίου υποχρεώθηκε να τον πουλήσει λόγω κακής οικονομικής κατάστασης.

Ενδιαφέρον είχαν δείξει Νιούκαστλ, Τορίνο και κυρίως ο Παναθηναϊκός, αλλα ο ΠΑΟΚ κινήθηκε πιο αποφασιστικά.

Ο Όγκνιεν Ούγκρεσιτς της Παρτιζάν «έκλεισε» στον ΠΑΟΚ! - Φιλικό στην Τούμπα - Έρχεται την Τετάρτη

Πολύ δυνατά για την περίπτωση του 20χρονου μεσοεπιθετικού της Παρτιζάν, Ογκνιεν Ούγκρεσιτς κινήθηκε τα τελευταία 24ωρα ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με πολύ φρέσκιες πληροφορίες.

Μάλιστα ο ΠΑΟΚ σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση της Παρτιζάν για την αγορά των δικαιωμάτων του 20χρονου Ούγκρεσιτς.
Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ φαίνεται έτοιμη να κλείσει το σούπερ ντιλ με ένα ποσό που θα ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια ευρώ με μπόνους και σε μια διαπραγμάτευση που έχει αρχίσει από την περίοδο που η ΠΑΕ συζητούσε την πώληση του Κωνσταντέλια στην Ντόρτμουντ.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ