AS: «Ο ΠΑΟΚ έχει επικοινωνήσει με τον Μπαπτίστε Σανταμαρία»
Η ισπανική «AS» αποκαλύπτει πως ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ήδη επαφές με την πλευρά του Μπαπτίστε Σανταμαρία του, ο οποίος καλείται να βρει τον επόμενο σταθμό της ομάδας του αφού δεν υπολογίζεται από τον Κάρλος Κορμπεράν στη Βαλένθια.
Αν και αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ από τη Ρεν, ο 31χρονος Γάλλος χαφ δεν βρίσκεται στα πλάνα της Βαλένθια για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Έτσι, παρότι το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το 2027 και θα παρουσιαστεί στις 2 Ιουλίου για τις απαραίτητες ιατρικές και σωματικές εξετάσεις με το σύλλογο, ο ίδιος καλείται να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.
Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Σανταμαρία και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει Μέσο της Ισπανίας, έχει ήδη κάνει επαφές με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή.
Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα της «AS»:
«Ο Κορμπεράν δεν είναι υπέρ της διατήρησης στο ρόστερ παικτών στους οποίους δεν βασίζεται, όπως συνέβη με τον Ούγκο Γκιγιαμόν την περασμένη σεζόν.
Προς το παρόν, όμως, με την προετοιμασία να ξεκινά σε δέκα ημέρες, όλα δείχνουν ότι οι παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Κάρλος Κορμπεράν θα παρουσιαστούν στις 2 Ιουλίου για τις απαραίτητες ιατρικές και σωματικές εξετάσεις.
Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι Σανταμαρία, Ράμπα, Τσενκ και Μάρι».
«Η περίπτωση του 31χρονου Μπαπτίστε Σανταμαρία είναι ξεκάθαρη. Δεν βρίσκεται στα σχέδια του Κορμπεράν. Δεν θα έχει θέση δίπλα στους Πεπελού και Γκουίντο , ακόμα κι αν ανανεώσει το συμβόλαιό του.
Το συμβόλαιό του λήγει το 2027, επομένως η μεταγραφή του με τη μορφή δανεισμού δεν είναι εφικτή. Θα πρέπει να βρει μια ομάδα που τον θέλει και να διευθετήσει το υπόλοιπο έτος του συμβολαίου του. Ο ΠΑΟΚ έχει επικοινωνήσει με τον ατζέντη του».