ΑΣ για την συνάντηση με την ΠΑΕ : «Παραλάβαμε σχέδια και μελέτες για τη Νέα Τούμπα, στόχος να αρχίσει το καλοκαίρι του 2027»

Η ενημέρωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για την συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΠΑΕ
ΑΣ για την συνάντηση με την ΠΑΕ : «Παραλάβαμε σχέδια και μελέτες για τη Νέα Τούμπα, στόχος να αρχίσει το καλοκαίρι του 2027»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΑΕ με μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ με θέμα τις εξελίξεις για την Νέα Τούμπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport.gr, έδωσαν το παρών έξι μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, ενώ η επίσημη ενημέρωση του ΑΣ κάνει λόγο απλά για παραλαβή σχεδίων και μελετών, υπενθυμίζοντας ότι στόχος είναι η έκδοση οικοδομικής άδειας για το νέο γήπεδο στα τέλη του 2026 και η έναρξη των εργασιών το καλοκαίρι του 2027. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Εδώ και πολλούς μήνες είμαστε σε στενή επαφή με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με το θέμα της ανέγερσης του νέου γηπέδου μας στην Τούμπα.

Όλο αυτό το διάστημα πραγματοποιούνται συναντήσεις με τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και ανταλλαγή εγγράφων.

Σ΄ αυτό το πλαίσιο παραλάβαμε και σήμερα, μελέτες και σχέδια, που προχωρούν και εξελίσσονται.

Στόχος, όπως έχει ειπωθεί και στην πρόσφατη παρουσίαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι στο τέλος του 2026 να κατατεθεί η αίτηση για την έκδοση της πολεοδομικής άδειας και το καλοκαίρι του 2027 να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ