Άρνεσεν: «Εμπιστοσύνη σε παίκτες και Τούντορ»

Άρνεσεν: «Εμπιστοσύνη σε παίκτες και Τούντορ»

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής εμφανίστηκε στην μικτή ζώνη της Τούμπας αρκετά μετά το τέλος του αγώνα και απάντησε σε ερωτήσεις που του τέθηκαν. Στήριξε τους παίκτες και τον προπονητή. 

 

«Σε κάθε ομάδα του κόσμου θα έχουμε ανάλογα αποτελέσματα. Το θέμα είναι να γίνουμε πιο δυνατοί μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Χάσαμε στην Τρίπολη και στο Κράσνονταρ και χάσαμε βαθμούς εδώ. Όταν έχεις τόσα πολλά καινούργια πρόσωπα η κάθε περίπτωση χρειάζεται τον χρόνο της. Ο Χαρίσης για παράδειγμα είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά αλλά πρέπει να προσαρμοστεί πλήρως στις απαιτήσεις της ομάδας.

 

Είμαι ακόμη κι εγώ καινούργιος εγώ. Δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο που δεν θα κάνει δύο – τρείς βουτιές στην απόδοσή της. Το βασικό είναι να βγουν οι παίκτες μας πιο δυνατοί από αυτά τα αποτελέσματα. Ήμαστε ένας μεγάλος σύλλογος. Έχω όμως εμπιστοσύνη στην ομάδα, στους παίκτες. Και θα βγούμε πιο δυνατοί από αυτή την βουτιά».

 

- Αυτή η διαχείριση της κρίσης είναι λανθασμένη; Γιατί δημιουργεί κι άλλα θέματα, εντός ομάδας…

«Δεν είναι δικαιολογία. Είναι μια εβδομάδα κρίσης με τρία άσχημα αποτέλεσμα, δεν ήρθε όμως η συντέλεια του κόσμου. Και εγώ αποφεύγω να πω δικαιολογίες. Οι τραυματισμοί υποχρεώνουν σε αλλαγές».

 

- Τι να περιμένουμε τον Ιανουάριο, ειδικά στην άμυνα;

«Αυτή είναι μια κακή στιγμή για να κάνετε αυτή την ερώτηση. Πρέπει να στηρίξω τους παίκτες που έχουμε στο ρόστερ μας.  Ορισμένοι δεν βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, αλλά μπορούν να φθάσουν με την δουλειά. Οι υπάρχοντες παίκτες θέλουν την προσοχή μας, οι παίκτες έχουν την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά».

 

- Υπάρχει θέμα Κάκου και Χαλκιά στο ποδοσφαιρικό τμήμα;

«Σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάμε τα πάντα για να γίνουμε καλύτεροι. Στο σκάουτινγκ, στο μάρκετινγκ και γύρω από την ομάδα. Αν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, είναι υποχρέωσή μας να το κάνουμε. Είναι συνεχής η ανάγκη και το ψάξιμο για να στελεχώσεις καλύτερα όλα τα τμήματα. Προφανώς έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να υποστηρίξουμε την ομάδα».

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ