Για... φάουλ για κίτρινη ή και κόκκινη κάρτα «κατηγορούν» τον πρώην ποδοσφαιριστή και παίκτη του Survivor οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες της Μυκόνου, τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος μίλησε για «κουλούρι», που αγόρασε στα 5 ευρώ. Τελικά, πράγματι, αγόρασε... κουλούρι ο Σοϊλέδης; Στη Μύκονο δίνουν άλλη διάσταση στο θέμα.
Ποια είναι αυτή;
Ο Πέτρος Νάζος, γνωστή περσόνα του νησιού με το -επίσης- γνωστό κανάλι στο YouTube που αποτυπώνει διασημότητες στις περιπλανήσεις τους στο νησί, μίλησε στον ΣΚΑΪ και τόνισε, μεταξύ άλλων, πως ο Σοϊλέδης δεν αγόρασε κουλούρι... Θεσσαλονίκης, αλλά μπρέτσελ.
Επίσης, ανέφερε πως ο Σοϊλέδης δεν αγόρασε το προϊόν από κάποιο μαγαζί του νησιού, αλλά από το αεροδρόμιο, όπου, πάντα, οι χρεώσεις είναι διαφορετικές βάσει της σχετικής νομοθεσίας, η οποία επιτρέπει διαφορετικές τιμές (προς τα πάνω).