Άρης: Πρώτο φιλικό με Σπανούλη και διεθνείς
Το πρώτο του φιλικό με τον Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο δίνει ο Άρηςτην Κυριακή (6/9).
Ουσιαστικά πρόκειται για το δεύτερο φιλικό που δίνουν οι «κιτρινόμαυροι» μετά από εκείνο της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στον Ηρακλή (31/8, 62-72), όπου όμως αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες.
Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Άρης υποδέχεται στο Αλεξάνδρειο τον Βίκο Ιωαννίνων, έχοντας αυτή τη φορά στον πάγκο του για πρώτη φορά τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και όλους τους διεθνείς, που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες στο «παράθυρο» του Αυγούστου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Και αυτό το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει την ευκαιρία να δει τους παίκτες του σε δράση και σε συνθήκες αγώνα. Τολιόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ντιμιτρίεβιτς και Μπιρτς θα είναι διαθέσιμοι για να παίξουν για πρώτη φορά σε φιλικό της ομάδας.
Αντίθετα, εκτός θα παραμείνουν οι τραυματίες Άνταμ Μοκόκα και Γιώργος Τανούλης, οι οποίοι συνεχίζουν με αποθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Στα «πιτς» θα μείνει και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, για να προστατέψει το δεξί του γόνατο μετά την επιβάρυνση που δέχθηκε από τα δύο παιχνίδια της Εθνικής, ενώ από τη Δευτέρα (7/9) αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.
Η συνέχεια των φιλικών για τον Άρη είναι η εξής: συμμετοχής στο πολύ δυνατό τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», στο κλειστό «Τάσος Παπαδόπουλος» της Λευκωσίας κόντρα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ (11/9, 18:00) και Ερυθρό Αστέρα (13/9, 15:45).
Ο Άρης θα αντιμετωπίσει εκ νέου τη σερβική ομάδα, όμως στο Βελιγράδι (18/9), και ο κύκλος των φιλικών αγώνων θα κλείσει στις 20/9 και 22/9, όταν στο πλαίσιο του τουρνουά «Μαυροσκούφεια», θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Μύκονο και την Μπαχτσέσεχιρ αντίστοιχα.