Άρης: Μπήκε ο Μορόν στις προπονήσεις, ατομικό για Ράτσιτς

Οι «κίτρινοι» αφήνουν πίσω τους τη βαριά ήττα στη Λιβαδειά και στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό
Άρης: Μπήκε ο Μορόν στις προπονήσεις, ατομικό για Ράτσιτς

Με τον Λορέν Μορόν να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα και τον Ούρος Ράτσιτς να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ο Άρης ξεκίνησε σήμερα (2/11) την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

«Να διορθώσουμε τα λάθη μας και να εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια». Την ανάγκη να αφήσει πίσω του τη βαριά ήττα με 3-0 από τον Λεβαδειακό και να βελτιώσει την εικόνα του ενόψει της συνέχειας υπογράμμισε μιλώντας στη Nova ο Τίνο Καντεβέρε.

Οι τρεις στα... πιτς

Από την πλευρά τους, οι Μάνου Γκαρθία, Μπρούμα και Ματάρ Τιάμ συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασής τους.

Την Τρίτη (3/11) οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί της Τετάρτης (4/11), συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το ματς με τους Αγρινιώτες.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ:

«Οι ποδοσφαιριστές του Άρη προπονήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στις προπονητικές εγκαταστάσεις.

Στη σημερινή προπόνηση χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Αποθεραπεία και αποκατάσταση για το πρώτο, ενώ για το δεύτερο γκρουπ το πρόγραμμα περιλάμβανε νευρομυϊκή ενεργοποίηση, παιχνίδι κατοχής μπάλας, τρεις εναντίον τριών με στόχο την αερόβια ικανότητα και έξι εναντίον έξι με στόχο την ανοχή στο γαλακτικό οξύ.

Ο Λορέν Μορόν συμμετείχε στο πρόγραμμα, ο Ούρος Ράτσιτς έκανε ατομικό, ενώ οι Μάνου Γκαρθία, Μπρούμα και Ματάρ Τιάμ συνέχισαν τα προγράμματά τους.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης (04/11) στις προπονητικές εγκαταστάσεις ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό το ερχόμενο Σάββατο στο Κλεάνθης Βικελίδης (07/11, 19:30), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής της «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2026-2027».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ