Άρης: Επιστροφή στις προπονήσεις με το βλέμμα στην Ντερτόνα

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες του Άρη μετά το ρεπό της Κυριακής
Άρης: Επιστροφή στις προπονήσεις με το βλέμμα στην Ντερτόνα

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες του Άρη μετά το ρεπό της Κυριακής και την εμφατική νίκη που προηγήθηκε κόντρα στην ΑΕΚ.

Λίγες ανάσες και ξανά στο γήπεδο από σήμερα οι κιτρινόμαυροι, που βλέπουν μπροστά τους το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Eurocup απέναντι στην Ντερτόνα (14/10, 20:00), με στόχο να κάνουν το 3/3.

Ο Άρης έχει αξιοποιήσει ήδη στο απόλυτο την έδρα του με τις νίκες κόντρα σε Μπούργος και ΑΕΚ κατά σειρά και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο στα επόμενα δύο κολλητά ματς του Παλέ: με την ιταλική ομάδα αρχικά και μετά με το Μαρούσι (18/10). Κοινός παρονομαστής των τεσσάρων αυτών αγώνων είναι το κατάμεστο Αλεξάνδρειο, καθώς τα sold out είναι διαδοχικά.

Όπως έκανε με την Καρδίτσα μετά την ήττα, έτσι θα κάνει και τώρα ο Άρης μετά τη ευρεία επικράτηση με την ΑΕΚ. Θα αφήσει πίσω του το αποτέλεσμα και θα κοιτάξει μόνο το επόμενο παιχνίδι, καθώς οι στόχοι (και) στην Ευρώπη είναι πολύ υψηλοί.

Τα αγωνιστικά ζητήματα παραμένουν τα ίδια, με τον Γιόβιτς να ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς και τον Βασίλη Σπανούλη να περιμένει τον πολύπειρο πόιντ γκαρντ να φτάσει όσο πιο κοντά στο 100% της ετοιμότητάς του. Και ο Πουλιανίτης από την πλευρά του συμμετέχει όλο και περισσότερο στο ομαδικό πρόγραμμα, ενώ ο Τανούλης θα χρειαστεί λίγο χρόνο παραπάνω.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ