Άρης: Διπλή προπόνηση και... νέο πρόσωπο!
Η προετοιμασία του Άρη επί ιταλικού εδάφους συνεχίζεται! Το σημερινό πρόγραμμα, περιλάμβανε διπλή προπόνηση ενώ είχε ως νέο πρόσωπο τον νεοαποκτηθή, Τομ Ντέλε-Μπασίρου!
Το πρωί της Πέμπτης (23/7) δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη, περιλάμβανε δυναμικές διατάσεις, νευρομυϊκή ενεργοποίηση, παιχνίδια αντίδρασης και αναερόβια ενεργοποίηση με rondo (game) υψηλής έντασης. Παράλληλα, το κύριο μέρος περιλάμβανε παιχνίδι σε μικρό χώρο πολύ υψηλής έντασης (SSG) με στόχο την ανοχή στο γαλακτικό οξύ.
Ο Τομ Ντέλε-Μπασίρου ήταν το νέο πρόσωπο της απογευματινής προπόνησης. Αυτή, ξεκίνησε με δυναμική ενεργοποίηση και νευρομυϊκή συναρμογή, συνεχίστηκε με rondo (game) 7v3 με περιορισμούς για γρήγορη λήψη απόφασης και συνεργασία τριών παικτών στη φάση άμυνας-πίεσης για γρήγορη ανάκτηση και επιθετική ανάπτυξη και συνδυαστικό παιχνίδι από τον άξονα.
Η απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε με αγωνιστικό παιχνίδι, στο οποίο δόθηκε έμφαση στα επιθετικά μοτίβα τόσο της σημερινής (προπόνησης) όσο και των προηγούμενων ημερών.
Στο σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Μάρκο Κέρκεζ, εξαιτίας μιας ήπιας αλλεργικής αντίδρασης, ενώ στην απογευματινή προπόνηση ο Λορέν Μορόν ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, λόγω μυϊκού κάματου, σύμφωνα με την ανάλυση των φορτίων που έγινε το σήμερα το πρωί.
Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» θα προπονηθούν το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο του Coccaglio στη βόρεια Ιταλία, στο πλαίσιο του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας.