Αργεντινή: Τρέλα και παράνοια μετά την πρόκριση επί της Αιγύπτου
Μυθικές καταστάσεις εκτυλίχθηκαν μετά τη νίκη-πρόκριση της Αργεντινής στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ήταν το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα με την Αίγυπτο στην Ατλάντα, όταν ο Έντσο Φερνάντες με κεφαλιά πετύχαινε το τελικό 3-2 και προκαλούσε αμόκ στους κατοίκους του Μπουένος Άιρες και άλλων μεγάλων πόλεων της Αργεντινής.
Έξαλλοι πανηγυρισμοί, κορναρίσματα, άνθρωποι να... ξαπλώνουν στα πεζοδρόμια αδυνατώντας να πιστέψουν πώς έγινε η... επιστροφή από το 0-2, συνέθεσαν ένα απίστευτο σκηνικό στην πρωτεύουσα της Αργεντινής.
Απίστευτη ανατροπή σε 13 λεπτά
Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αργεντινή απέδειξε, γιατί δεν πρέπει κανείς να την ξεγράφει και με μια μυθική ανατροπή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Αίγυπτο επέστρεψε από το 0-2 και επικράτησε με 3-2, κλείνοντας μια θέση στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2026.
Αυτά μόνο από την Αργεντινή του Μέσι γίνονται.
Οι Φαραώ είχαν στείλει την «αλμπισελέστε» με το ενάμισι πόδι εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς είχαν προηγηθεί με 2-0, αλλά ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών κατά πολλούς, Λιονέλ Μέσι, με ένα γκολ και μια ασίστ, σάλπισε την μυθική ανατροπή της ομάδας του, η οποία πέτυχε τρία γκολ σε 13 λεπτά και προκρίθηκε στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου.
Δείτε βίντεο...
Vamos 🇦🇷 pic.twitter.com/dIYibz1vLc
— Lautaro Maislin (@LautaroMaislin) July 7, 2026
Streets of Buenos Aires after Enzo's goal ❤️🇦🇷 pic.twitter.com/8h1osNxVTJ
— All About Argentina 🛎🇦🇷 (@AlbicelesteTalk) July 7, 2026
🇦🇷😍 Buenos Aires erupts as Argentina finds the net for a third against Egypt.
— 𝐂𝐚𝐬𝐮𝐚𝐥 𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚 𝐎𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 (@thecasualultra) July 7, 2026
This city lives and breathes football. 🔊 pic.twitter.com/SXYQCBWTST