Αρχίζει το «χτίσιμο» του νέου Ηρακλή
Η ώρα της έναρξης του βασικού σταδίου της προετοιμασίας έφθασε για τον Ηρακλή. Οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν σήμερα μετά από ακριβώς ένα χρόνο στη… γη της Επαγγελίας, το Καρπενήσι, εκεί όπου πέρυσι έβαλαν τις βάσεις για την επιστροφή στη Super League.
Ουσιαστικά από σήμερα και για τις επόμενες δώδεκα ημέρες, η επιστροφή είναι προγραμματισμένη την 1η Αυγούστου, αρχίζουν τα βάσανα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, μια και οι ρυθμοί θα ανέβουν αισθητά προκειμένου να δημιουργηθεί ένας άκρως ανταγωνιστικός Ηρακλής για το πρωτάθλημα της Super League.
Κατά τη διάρκεια της παραμονή του στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας ο Ημίθεος θα πραγματοποιήσει και τρεις φιλικές αναμετρήσεις. Στις 23 του μηνός με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στις 26 με τον Παναιτωλικό και την παραμονή της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη, στις 31 δηλαδή του Ιούλη με το Λεβαδειακό.
Η αποστολή που ανακοίνωσε το Σάββατο ο Νίκος Παπαδόπουλος αποτελείται από 29 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και έξι νεαροί, οι οποίοι είναι οι εξής:
Τερματοφύλακες: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Πέρνις
Αμυντικοί: Καρασαλίδης, Μουχάλης, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσότρας, Αβραμίδης, Μπαρτολίνι, Καρλίτος.
Μέσοι: Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Καλφούντζος, Λάζαρ, Χαντί, Στάμου.
Επιθετικοί: Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Κάσσος, Τσιλιανίδης, Αμαραντίδης, Μπουλούτ, Βέλλιος.