Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν για ακόμη μία αγωνιστική οι άνθρωποι της ΑΕΛ και οι φίλοι της ομάδας.
Οι «βυσσινί» παρ’ ότι αγωνίζονταν για ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο βρέθηκαν μια ανάσα από το να αποσπάσουν έναν πολύτιμο βαθμό κόντρα στον Άρη, ωστόσο, το γκολ του Ντουντού στις… καθυστερήσεις των καθυστερήσεων είχε ως αποτέλεσμα να φύγουν από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με άδεια χέρια.
Η ΑΕΛ παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού και, όπως και αποδείχθηκε και κόντρα στον Άρη, η ανάγκη αλλαγών στο ρόστερ είναι επιβεβλημένη προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. Ήδη, μάλιστα, οι πρώτες αποφάσεις φαίνεται πως έχουν παρθεί.
«Τελειωμένος» θεωρείται ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες την ομάδα με σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων, ενώ παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Βινιάτο, ο οποίος αποκτήθηκε στο φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής, ωστόσο, δεν κατάφερε να βοηθήσει ούτε στο ελάχιστο.
Συνολικά, γύρω στους οκτώ παίκτες αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν τον Ιανουάριο, ενώ ισάριθμοι περίπου θα αποκτηθούν.
Ι. Νταβέλης: «Εμφάνιση που μας γεμίζει αισιοδοξία»
Στο μεταξύ, σύνθημα ανασύνταξης ενόψει της συνέχειας με τελικό στόχο την επίτευξη του στόχου της παραμονής έστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Νταβέλης. «Παρά την ήττα, η εμφάνιση μας γεμίζει με αισιοδοξία. Προχωράμε βήμα βήμα και με ομοψυχία για την επίτευξη του στόχου μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Την Τετάρτη (3/12) ακολουθεί το ματς Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ατρόμητο, στο οποίο ο τεχνικός Στέλιος Μαλεζάς αναμένεται να πραγματοποιήσει εκτεταμένο ροτέισιον στην αρχική ενδεκάδα.
Ανταπόκριση: Ηλίας Μπίνας
Ακολουθήστε
τη σελίδα του metrosport.gr και
στο google news
Μπείτε
στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη
σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε
στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis
95.5 στο youtube
Μαζί
και στο spotify