Άρχισε το... ξήλωμα στη Μίλαν-Παρελθόν οι Αλέγκρι, Τάρε και Φουρλάνι
Η αποτυχία εξόδου της Μίλαν στο επόμενο Champions League φέρνει ντόμινο εξελίξεων και ραγδαίες αλλαγές στους «ροσονέρι».
Ο πρώτος που θα... πληρώσει το μάρμαρο της αποτυχίας είναι ο προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι που σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ιταλική ομάδα.
Ο σοκαριστικός τρόπος που η Μίλαν έχασε την έξοδό της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επίσπευσε την απόφαση των διοικούντων για απομάκρυνση του Αλέγκρι.
Η Μίλαν την τελευταία αγωνιστική υποδέχθηκε την αδιάφορη Κάλιαρι, προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό και όλα έδειχναν ότι θα έφτανε στη νίκη που θα της έδινε «εισιτήριο για το Champions League.
Οι νησιώτες όμως με δύο γκολ κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να επικρατήσουν με 1-2, με αποτέλεσμα η Κόμο με τη νίκη της εκτός έδρας επί της Κρεμονέζε να πάρει αυτή το 4ο και τελευταίο εισιτήριο.
Δε θα είναι ο μόνος που θα φύγει
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι όμως δε θα είναι ο μοναδικός που θα αποχωρήσει από τη Μίλαν στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν.
«Φευγάτοι» θεωρούνται τόσο ο αθλητικός διευθυντής Ιγκλι Τάρε όσο και ο CEO της ομάδας Τζόρτζιο Φουρλάνι.
Η απώλεια χρημάτων που θα έχουν οι «ροσονέρι» από την μη συμμετοχή τους στο Champions League οδηγεί μοιραία και σε πωλήσεις παικτών, προκειμένου να εισρεύσουν χρήματα στα ταμεία.
Κρίστιαν Πούλισικ, Λούκα Μόντριτς, Ραφαέλ Λεάο, Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ και Φικάγιο Τομόρι βρίσκονται στην λίστα των υπό πώληση το προσεχές καλοκαίρι.
🚨🔴⚫️ BREAKING: AC Milan have SACKED Massimiliano Allegri.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 25, 2026
The coach leaves with immediate effect. pic.twitter.com/OMe2YDnQpr