Αρχή με νίκη για την Κ17 SL2 του Μακεδονικού-Δράσεις της ακαδημίας

Ντεμπούτο με νίκη
Αρχή με νίκη για την Κ17 SL2 του Μακεδονικού-Δράσεις της ακαδημίας

Η Κ17 του Μακεδονικού επικράτησε με 0-1 του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων Κ17 της Superbet League 2.

Με σκόρερ τον Πελλούμπι στο 73’ η ομάδα των Νανόπουλου-Ευαγγελίδη νίκησε και έκανε ποδαρικό με το δεξί στο Πρωτάθλημα.

(Νανόπουλος-Ευαγγελίδης): Τουλούπης, Μανωλούδας, Τσαλδάρης, Αθανασιάδης, Καλταπανίδης, Μπαλτζόπουλος, Αδαμίδης, Γκίρμπας, Μυλωνάς, Σταυρίδης, Γιαννόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Πελλούμπι, Λαναράς, Τζήκας, Γιαννουχαηλίδης.

11-pUAwj.jpg
9-BIW7r.jpg
7-vjotQ.jpg

Κ17 Super League 2-1ος όμιλος: 1η αγωνιστική: Λάρισα-Νέστος 5-1, Πανσερραϊκός-Εθνικός Ν Κεραμιδίου 3-1, Απόλλων Καλαμαριάς-Μακεδονικός 0-1. Η βαθμολογία: Μακεδονικός 3, Λάρισα 3, Πανσερραϊκός 3.

2ος όμιλος: Πανιώνιος-Ελλάς Σύρου 3-0. 3ος  όμιλος: Αιγάλεω-Χανιά 0-0, Ηλιούπολη-Ζάκυνθος 6-0, Παναχαϊκή-Πύργος 8-0. Super League 2 Κ19:1η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Νίκη Βόλου 1-1, ΑΕΛ-Πανθρακικός 1-1, Πανσερραικός-Απόλλων Καλαμαριάς 6-0.

Στην 7η θέση του Footy Thessaloniki International Tournament η Κ14 του Μακεδονικού

Οι νεαροί «πράσινοι» της Κ14 (Νανόπουλος) ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο διήμερο τουρνουά (24-25 Οκτωβρίου) στο αθλητικό κέντρο του Ζαγοράκη, γεμίζοντας εμπειρίες και δυνατές αναμετρήσεις.

Μετά από μια εξαιρετική πορεία στον Β' Όμιλο με 3 νίκες και την πρόκριση στο απαιτητικό Gold Path, η ομάδα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και έκλεισε το τουρνουά με μια νίκη 2-1 επί του ΠΑΟΚ, κατακτώντας την 7η θέση (ανάμεσα σε 26 ομάδες).

Τα αποτελέσματα των «πρασίνων»: Β' Όμιλος: Νίκη 2-1 με OFI FC Academy, ήττα 2-0 από Partizan, νίκη 2-0 με NPS Volos και νίκη 1-0 με Diamonds.

Gold Path: Ήττα 2-0 από Partizan, ισοπαλία 1-1 με Κηφισιά, ήττα 2-1 από Atlas Epirus. Θέσεις 5-8: Ήττα 4-0 από Thunders. Θέσεις 7-8: Νίκη 2-1 επί του ΠΑΟΚ 14.

Εμπειρίες και σπουδαίες παραστάσεις για την Ακαδημία στο Elite Neon Cup 2026

Από τις 22 έως τις 24 Οκτωβρίου, τα τμήματα Κ10 (Ζώτο) και Κ12 (Ευαγγελίδης) της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Μακεδονικού ταξίδεψαν στην Αθήνα, συμμετέχοντας σε ένα από τα κορυφαία διεθνή τουρνουά.

Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου, με αποκορύφωμα το ιστορικό και σπουδαίο παιχνίδι της Κ12 κόντρα στην παγκόσμια ποδοσφαιρική δύναμη, την Λίβερπουλ.

Ο Μακεδονικός συγχαίρει τον Ιωάννη Νικολαΐδη για την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας Κ15

Στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή, coach Καραγιάννη, στην Εθνική Ομάδα Παίδων Κ15, ενόψει της συμμετοχής της στο αναπτυξιακό τουρνουά της UEFA στην Αυστρία (28/10 - 02/11/2026) βρίσκεται και ο Ιωάννης Νικολαΐδης, ο οποίος πέρασε με επιτυχία από τα τμήματα υποδομών του Μακεδονικού, φορώντας την πράσινη φανέλα για έξι χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ