Αποθεωτικά σχόλια στην Ιταλία για τον ΠΑΟΚ: «Ομάδα Euroleague μεταμφιεσμένη σε ομάδα Eurocup»

Τι αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ για τον Δικέφαλο
Αποθεωτικά σχόλια στην Ιταλία για τον ΠΑΟΚ: «Ομάδα Euroleague μεταμφιεσμένη σε ομάδα Eurocup»

Με το δεξί άρχισε την παρουσία του στην Ιταλία ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 88-77 της Ούντινε, στο τουρνουά που διοργανώνει η ιταλική ομάδα.

Η εμφάνιση του Δικεφάλου δεν πέρασε απαρατήρητη από τα μέσα της γειτονικής χώρας, τα οποία στάθηκαν ιδιαίτερα στην ποιότητα και το βάθος του ρόστερ που έχει στη διάθεσή του ο Αντρέα Τρινκιέρι. Μάλιστα, η πιο χαρακτηριστική αναφορά ήρθε μετά το τέλος της αναμέτρησης, με ιταλικό μέσο να χαρακτηρίζει τον ΠΑΟΚ ως «ομάδα της Euroleague μεταμφιεσμένη σε ομάδα Eurocup», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αναδείξει το επίπεδο του φετινού ρόστερ των «ασπρόμαυρων». «Οι Έλληνες δεν είναι συνηθισμένοι αντίπαλοι. Μιλάμε για μια ομάδα της Euroleague μεταμφιεσμένη σε ομάδα Eurocup, με ένα ρόστερ που είναι πραγματικά συναρπαστικό», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται ιδιαίτερη αναφορά σε ορισμένα από τα μεγάλα ονόματα που βρίσκονται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, με τους Νικ Καλάθη, Ναζ Μίτρου-Λονγκ και Τσέντι Όσμαν να ξεχωρίζουν. Η παρουσία παικτών με σημαντικές παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης φαίνεται πως αποτέλεσε ένα από τα στοιχεία που εντυπωσίασαν τους Ιταλούς. Παράλληλα, ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στον Αντρέα Τρινκιέρι.

Όπως σημειώνεται, ο Ιταλός τεχνικός αποχαιρέτησε με ιδιαίτερη θέρμη τον συνάδελφό του, Βερτεμάτι, πριν η ομάδα του περάσει στην αγωνιστική δράση και παρουσιάσει τις δυνατότητές της στο παρκέ. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, έδειξε από νωρίς ότι διαθέτει ποιότητα και λύσεις σε όλες τις θέσεις, επιβεβαιώνοντας τις υψηλές προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί γύρω από τη νέα αγωνιστική σεζόν. Η νίκη επί της Ούντινε αποτέλεσε το πρώτο δείγμα, με την ιταλική πλευρά να αναγνωρίζει ήδη την ιδιαίτερη δυναμική του Δικεφάλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ