Αποφόρτιση και… ποδοβόλει (pics/videos)

Αποφόρτιση και… ποδοβόλει (pics/videos)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΡΒΙΝΗΣ

 

Το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης του Ηρακλή ήταν και πάλι, ιδιαίτερα απαιτητικό, κράτησε 75 λεπτά και κατά τη διάρκειά τους οι ποδοσφαιριστές έκαναν διάφορες ασκήσεις.

 
Βασικός στόχος του Νίκου Παπαδόπουλου και των συνεργατών του ήταν η καλύτερη κατοχή της μπάλας, ενώ στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή χωρίστηκαν σε ομάδες και συμμετείχαν σε παιχνίδια υψηλής έντασης σε μικρούς χώρους.

 

Όπως στην πρωινή έτσι και στην απογευματινή προπόνηση οι Νίκος Ζιαμπάρης και Μανώλης Ζαμπάζης ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα. Ο πρώτος ξεκίνησε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα αλλά στις ασκήσεις που είχανε μεγαλύτερη ένταση αποχώρησε και έτρεξε συντηρητικά.

 

Κι όσο για τον νεαρό μέσο περιορίστηκε και πάλι σε τρέξιμο, παγοθεραπεία και διατατικές ασκήσεις, ενώ δύο ακόμα ποδοσφαιριστές δεν ολοκλήρωσαν το κανονικό πρόγραμμα. Ο Δημήτρης Στάμου που αισθάνθηκε προς το τέλος ένα σφίξιμο και ο Άγγελος Χαντί που έπαιξε ποδοβόλεϊ με τον Κώστα Τσολακίδη.

 

Δείτε αποκλειστικά βίντεο του metrosport.gr από την προπόνηση της ομάδας στο Καρπενήσι

 

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ