Για δεύτερη φορά το παιχνίδι του Περιστερίου με τον Άρη οδηγήθηκε σε αναβολή! Η κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει την Αττική τις επόμενες ώρες, κινητοποίησε τις τοπικές αρχές και αναπόφευκτα επηρέασε και αυτό το γεγονός.
Έτσι μετά τη σύσκεψη που έγινε νωρίς το πρωί, κρίθηκε προτιμότερο να αναβληθεί εκ νέου το παιχνίδι που αρχικά ήταν προγραμματισμένο για τη 15η αγωνιστική, ωστόσο είχε αναβληθεί λόγω της συνάντησης των δύο ομάδων για το Κύπελλο. Ο αγώνας, καλώς εχόντων των πραγμάτων, αναμένεται να γίνει στο διήμερο 21-22 Απριλίου, αφού στις 15 του μήνα έχει οριστεί το εξ αναβολής ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης.
Έτσι η αποστολή του Άρη αναμένεται να επιστρέψει το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αρχίσει την προετοιμασία της για το σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ (4/4, 16:00).
«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson ενημερώνει ότι αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για σήμερα (01/04, 17:00) αγώνας με το Περιστέρι Betsson, για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Η αναμέτρηση ήταν ήδη εξ αναβολής και σήμερα λήφθηκε η απόφαση να μη διεξαχθεί εκ νέου, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που αναμένονται από το μεσημέρι και μετά.
Ο ΕΣΑΚΕ αναμένεται να ορίσει τον αγώνα σε νέα ημερομηνία, ενώ η αποστολή του ΑΡΗ Betsson είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψει το μεσημέρι για τη Θεσσαλονίκη», λέει η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ.