Από τον Βόλο, στην Αλαχουελένσε ο Χουάνπι
Στην Κόστα Ρίκα και την Αλαχουελένσε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χουάνπι, ο οποίος αποχωρεί από τον ΝΠΣ Βόλο.
Ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε την παρουσία του στην ελληνική ομάδα, καθώς δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για τη μεταγραφή του στη Λατινική Αμερική.
Στη θητεία του στον Βόλο κατέγραψε συνολικά 46 συμμετοχές, με απολογισμό 7 γκολ και 3 ασίστ, αφήνοντας θετικό αποτύπωμα στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.
Ο Χουάνπι είχε προηγουμένως αγωνιστεί και στον Παναιτωλικό, αποκτώντας εμπειρία από το ελληνικό Πρωτάθλημα πριν επιστρέψει στη Λατινική Αμερική για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η μεταγραφή του στην Αλαχουελένσε σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για τον ίδιο, σε ένα διαφορετικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον, όπου θα επιδιώξει να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο τις εμφανίσεις του.
Η ανακοίνωση:
«Η Λίγκα Ντεπορτίβα Αλαχουελένσε ανακοινώνει την προσθήκη του Βενεζουελάνου επιθετικού μέσου Χουάν Πάμπλο Ανόρ.
Με περισσότερα από 280 παιχνίδια ως επαγγελματίας, εμπειρία στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία, 28 αγώνες με την εθνική ομάδα της Βενεζουέλας και συμμετοχή σε δύο διοργανώσεις του Κόπα Αμέρικα, ο Χουάνπι έρχεται για να δώσει ποιότητα, δημιουργία και διεθνή εμπειρία στον σύλλογό μας.
Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια. Καλώς ήρθες στην μαυροκόκκινη οικογένεια Χουάνπι».