Απίθανη εκτέλεση πέναλτι στην Καραϊβική: Έκανε 27 βήματα και χρειάστηκε 17 δευτερόλεπτα!
Μια εκτέλεση πέναλτι που δύσκολα περνά απαρατήρητη έγινε viral στα social media, με πρωταγωνιστή τον Τρέιβον Ρέιντ, ο οποίος κατάφερε να μετατρέψει μια συνηθισμένη φάση σε ένα από τα πιο παράξενα στιγμιότυπα των τελευταίων ημερών στο ποδόσφαιρο.
Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (15/10), στην αναμέτρηση της Club Sandro από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο με τη Mount Pleasant από την Τζαμάικα, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Καραϊβικής. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1, όμως μια συγκεκριμένη στιγμή ήταν εκείνη που έκλεψε την παράσταση.
27 βήματα και 17 δευτερόλεπτα για μια αποτυχημένη εκτέλεση!
Στο 36ο λεπτό, ο Τζαμαϊκανός μέσος της Mount Pleasant ανέλαβε να εκτελέσει πέναλτι, έχοντας την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Αυτό που ακολούθησε, ωστόσο, δεν ήταν ακριβώς το αναμενόμενο.
Ο Ρέιντ χρειάστηκε συνολικά 27 μικρά βήματα και περίπου 17 δευτερόλεπτα μέχρι να φτάσει στην μπάλα και να επιχειρήσει το σουτ! Παρά την ιδιαίτερα παρατεταμένη προετοιμασία του, το τελείωμα ήταν απογοητευτικό, καθώς ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.
Το βίντεο της εκτέλεσης άρχισε γρήγορα να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων και σχολίων από ποδοσφαιρόφιλους.
Έτσι, μια αναμέτρηση που υπό άλλες συνθήκες θα συγκέντρωνε περιορισμένο ενδιαφέρον εκτός Καραϊβικής απέκτησε ξαφνικά διεθνή προβολή, με τον Τρέιβον Ρέιντ να γίνεται το πρόσωπο της ημέρας για όλους τους λάθος λόγους!