Απίστευτο σκηνικό στην Ισπανία: Διαιτητής τέσταρε το τερέν ενώ ήταν λίμνη

Ένα από τα πιο κωμικά και απρόσμενα στιγμιότυπα των τελευταίων ετών σημειώθηκε στα ευρωπαϊκά γήπεδα της Ισπανίας
Απίστευτο σκηνικό στην Ισπανία: Διαιτητής τέσταρε το τερέν ενώ ήταν λίμνη

Ένα από τα πιο κωμικά και απρόσμενα στιγμιότυπα των τελευταίων ετών σημειώθηκε στα ευρωπαϊκά γήπεδα της Ισπανίας, προκαλώντας γέλιο και χαμόγελα στα social media. Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Πένια Ντεπορτίβα και UCAM Μούρθια αναβλήθηκε, με το βίντεο από την επιθεώρηση του αγωνιστικού χώρου να γίνεται viral, καθώς ο ρεφ τέσταρε το τερέν ενώ ήταν λίμνη.

Όλα έγιναν λίγο πριν από την επίσημη σέντρα αναμέτρησης, σε ματς τρεις κατηγορίες κάτω από τη La Liga. Ο διαιτητής του αγώνα, κάνοντας την βόλτα του για την επιθεώρηση του γρασιδιού, έδειχνε απόλυτα συγκεντρωμένος και έτοιμος να ξεκινήσει τον αγώνα, αν και είχε... βυθιστεί μέχρι τους αστραγάλους από το νερό.

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, στην έδρα της Πένια Ντεπορτίβα στην Ίμπιζα, το γήπεδο είχε πλημμυρίσει με τη μπάλα να επιπλέει και να «κολυμπάει» από την μία μεριά στην άλλη. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στα social media το βίντεο από τη στιγμή αυτή, συνοδεύοντάς το με τη λεζάντα: «Διαιτητή, τελικά παίζουμε ή όχι;»

Στη συνέχεια, oι γηπεδούχοι ανακοίνωσαν ότι ο αγώνας προγραμματίστηκε για άλλη μέρα και οι φίλαθλοι θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν εισιτήριο.

Σε ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται:

«Ο αγώνας της 7ης αγωνιστικής της Segunda Federación απέναντι στην UCAM Μούρθια, ο οποίος αναβλήθηκε, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, στις 16:00, στο Campo Municipal de Santa Eularia des Riu. Η είσοδος στον αγώνα θα είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλους. Καλούμε, λοιπόν, όλους τους φιλάθλους μας, καθώς και τα παιδιά της ακαδημίας μας, να έρθουν και να στηρίξουν την πρώτη ομάδα σε αυτή την σημαντική αναμέτρηση».

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί ότι η UCAM Μούρθια βρίσκεται στην κορυφή του τρίτου ομίλου της Segunda Federación.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ