Απαρτία στη Μίκρα ενόψει Ζακύνθου
Η ικανοποίηση για κάθε προπονητή όταν η ομάδα του κερδίζει είναι μεγάλη. Γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν αυτή αποδίδει παράλληλα ελκυστικό ποδόσφαιρο και βρίσκεται σταθερά στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και εντός του στόχου που έχει θέσει. Η ικανοποίηση μετατρέπεται όμως σε ευφορία όταν έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του, χωρίς να προβληματίζεται για απουσίες και… κενά που πρέπει να καλύψει.
Ακόμη και για πιθανές «αλχημείες» που κρίνονται αναγκαστικές. Το ίδιο συναίσθημα βιώνει και ο Νίκος Παπαδόπουλος με τον τεχνικό του Ηρακλή να βλέπει καθημερινά στη Μίκρα να επικρατεί απαρτία. Ουδείς ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, κανένας δεν έχει συμπληρώσει «απαγορευμένο» αριθμό καρτών, με αποτέλεσμα η προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης με τη Ζάκυνθο να συνεχίζεται απρόσκοπτα. Ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται είναι ο Μπάμπα, αλλά η απουσία του ιβοριανού μέσου από την αγωνιστική δράση είναι παγιωμένη εδώ και ένα επτάμηνο περίπου.
Ημέρα τακτικής και ανάλυσης λαθών
Καμία διαφοροποίηση-εκτός της ώρας έναρξης της προπόνησης, με αυτή να ξεκινάει στις 11 το πρωί- σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες δεν υπάρχει σήμερα στο πρόγραμμα της ομάδας. Για ρεπό φυσικά ούτε λόγος, διεξαγωγή αγώνα την Τετάρτη γαρ, και με το «μενού» να περιλαμβάνει πολλή τακτική και ανάλυση λαθών.
Γιατί ναι μεν ο Ηρακλής πέρασε με τρόπο εμφατικό από την Καρδίτσα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έγιναν λάθη από τους «κυανόλευκους». Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα τα επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του για να μην παρουσιαστούν και απέναντι στους Επτανήσιους.
Παράλληλα θα γίνει και ανάλυση του τρόπου που αγωνίζεται ο προσεχής αντίπαλος, με τον 43χρονο τεχνικό να παραλαμβάνει χθες το dvd του αγώνα της Ζακύνθου με τη Λαμία.