Η απάντηση Σκουτέρη για την απόφαση του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
Στο στόχαστρο κύκλων των Αθηνών βρίσκεται ο δικαστής Σκουτέρης μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να επιστρέψει τους κλεμμένους τρεις βαθμούς στον ΠΑΟΚ από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και να απαλείψει την ποινή κεκλεισμένων των θυρών.
Οι επικρίσεις των αθηναϊκών μέσων έχουν να κάνουν τόσο με το περιεχόμενο της απόφασης, αλλά και με την ώρα που αυτή εκδόθηκε.
Ο ίδιος ο δικαστής, πάντως, σε πηγαδάκια του με δημοσιογράφους στο διάλειμμα της εκδίκασης της Επιτροπής Εφέσεων για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, έδωσε μια διαφορετική διάσταση στα γεγονότα όσον αφορά την ώρα που γνωστοποιήθηκε η απόφαση.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της «Metrosport», ο διαιτητής υποστηρίζει πως η απόφαση εκδόθηκε από τον ίδιο πολύ νωρίτερα από την ώρα που γνωστοποιήθηκε από την ΕΠΟ. Ειδικότερα, ο δικαστής Σκουτέρης εξήγησε πως την απόφαση την είχαν βγάλει στις 10.30 το Σάββατο και δεν ήταν δική τους ευθύνη το ότι ανέβηκε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ μερικές ώρες αργότερα.