Με την διαιτησία τα έχει ο ΑΟ Καρδίας για το παιχνίδι της με τον Απόλλωνα Κ. Σχολαρίου στο οποίο έχασε με 2-0 στο πλαίσιο του τρίτου ομίλου της Α κατηγορίας της ΕΠΣΜ.
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμη μία φορά. Μια φαρσοκωμωδία δίχως τέλος.
Ως Αθλητικός Όμιλος Καρδίας, φιλοσοφία και πάγια τακτική μας διαχρονικά είναι να μη διαμαρτυρόμαστε και να σεβόμαστε τους θεσμούς. Ωστόσο, με όλα όσα συμβαίνουν φέτος εις βάρος της ομάδας μας, αναγκαζόμαστε να απευθυνθούμε επίσημα στη διοργανώτρια αρχή. Αρχικά, η ομάδα μας τιμωρήθηκε με διεξαγωγή αγώνων χωρίς φιλάθλους για ρίψη κροτίδας η οποία έπεσε εκτός γηπέδου και μάλιστα σε εκτός έδρας αγώνα. Την ίδια στιγμή, σε άλλους αγώνες του ομίλου μας σημειώθηκαν πολύ σοβαρότερα περιστατικά, χωρίς να επιβληθούν αντίστοιχες κυρώσεις, γεγονός που δημιουργεί έντονο αίσθημα άνισης μεταχείρισης.
Όσον αφορά τη διαιτησία, η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο: • Στον αγώνα στο Ρύσιο με την Αναγέννηση καταλογίστηκαν δύο ιδιαίτερα αυστηρά πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών. • Στον αγώνα με τον Μαραθώνα, πριν από το γκολ που δεχθήκαμε, προηγήθηκε ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ, το οποίο δεν καταλογίστηκε.
• Στον αγώνα με τον Άγιο Ιωάννη, καθαρό γκολ της ομάδας μας ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ από τον βοηθό διαιτητή. • Στον σημερινό αγώνα με τον Απόλλωνα Κάτω Σχολαρίου (18/01/2026), σημειώθηκε επικίνδυνο και αντικανονικό επιθετικό μαρκάρισμα σε ποδοσφαιριστή μας, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα σοβαρό τραυματισμό, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Παρ’ όλα αυτά, ο αντίπαλος παίκτης τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη κάρτα, απόφαση που σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με τους κανονισμούς και θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.
Επιπλέον, θεωρούμε υποχρέωσή μας να επισημάνουμε ότι ο διαιτητής του σημερινού αγώνα είχε οριστεί και σε προηγούμενο αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τη Σουρωτή, όπου η διαιτησία θεωρούμε ότι ήταν επίσης προβληματική. Στον συγκεκριμένο αγώνα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο προπονητής της ομάδας μας, χωρίς να έχει απευθυνθεί ή διαμαρτυρηθεί προς τον διαιτητή. Η επανάληψη τέτοιων περιστατικών δημιουργεί εύλογα ερωτήματα και έντονο προβληματισμό ως προς την ίση και αμερόληπτη αντιμετώπιση του ΑΟ Καρδίας.
Επιπλέον, στο φύλλο αγώνα του σημερινού αγώνα με τον Απόλλωνα Κάτω Σχολαρίου αναφέρεται ότι έγινε ρίψη δύο κροτίδων εντός και εκτός του γηπέδου από οπαδό που φώναζε υβριστικά συνθήματα κατά της γηπεδούχου ομάδας. Εικονική πραγματικότητα από τον διαιτητή που βρισκόταν προφανώς σε άλλο γήπεδο. Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι το συγκεκριμένο γεγονός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς οι κροτίδες έπεσαν πίσω από τον πάγκο της γηπεδούχου ομάδας, στο σημείο όπου βρίσκονταν οι φίλαθλοι του Απόλλωνα Κάτω Σχολαρίου, γεγονός που μπορεί να επιβεβαιωθεί από όλους τους φιλάθλους που βρισκόταν στο γήπεδο.
Για τα παραπάνω περιστατικά υπάρχουν διαθέσιμα βίντεο, ενώ επισυνάπτουμε και φωτογραφικό υλικό που αποτυπώνει ξεκάθαρα τη σοβαρότητα του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή μας.
Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Κύριοι, προστατεύστε το άθλημα. Ο ΑΟ Καρδίας επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του και θα πράξει ό,τι απαιτείται προκειμένου να προστατεύσει τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και την ιστορία του»
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube
Μαζί και στο spotify