Άνοιξε λογαριασμό ο Μυστακίδης (video)
Το πρώτο του γκολ, έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο, με τη φανέλα της νέας του ομάδας, του ΝΠΣ Βόλου, πέτυχε ο Γιάννης Μυστακίδης.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ξεκίνησε βασικός στο φιλικό των Θεσσαλών απέναντι στη Λαμία και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 37΄.
Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μυστακίδης δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Πλιάτσικα με αποτέλεσμα προς στιγμή να απειληθεί σύρραξη, όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα ηρέμησαν.
Εκτός από τον Μυστακίδη, φανέλα βασικού για λογαριασμό του Βόλου πήραν ακόμα οι Μπαλογιάννης και Λύρατζης, ενώ ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Διαμαντής και Τσαούσης.
Για την ιστορία, το ματς ολοκληρώθηκε με 2-1 υπέρ της Λαμίας, η οποία ανέτρεψε τα δεδομένα στο β' ημίχρονο με γκολ των Δημούτσου (57') και Σάλιακα (74').
Δείτε τα γκολ του αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί: