«Ανοιχτή» γραμμή Συναδινού-Ψηφίδη
Το πρόγραμμα του Γιάννη Ψηφίδη είναι φορτωμένο, από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία του Ερασιτέχνη, με τον ίδιο να διατηρεί επαφή και με τα κέντρα αποφάσεων στην Αθήνα.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΑΚΗΣ
Όπως σας είχε προϊδεάσει, σχετικά η «Μetrosport», ο πρόεδρος του συλλόγου μετέβη στην πρωτεύουσα –κυρίως- για κρίσιμα θέματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον Αρη και είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η συνάντηση θα διαρκούσε -περίπου- 30 λεπτά, αλλά οι δύο άνδρες συζήτησαν για… δύο ώρες!
Στην «ατζέντα» κυριάρχησαν δύο άξονες. Το οικονομικό και η δημιουργία αθλητικού κέντρου, τα οποία άπτονταν των αρμοδιοτήτων του κ. Συναδινού.
Ως γνωστόν, ο Α.Σ. Αρης επιβαρύνεται με χρέη, τα οποία δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινή του λειτουργία, τομέα που έχει εστιάσει ο Γιάννης Ψηφίδης με τους συνεργάτες του.
Όπως προέκυψε, στη συνάντηση που έγινε στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα, θα γίνουν προσπάθειες, αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα, ώστε ο Ερασιτέχνης να μπορεί να «αναπνεύσει»… άμεσα και να είναι σε θέση –μελλοντικά- να είναι συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις.
Από εκεί και πέρα, ο κ. Ψηφίδης του παρέδωσε φάκελο με οικονομικά –και όχι μόνο στοιχεία- αναλύοντας τη δομή και τις ανάγκες που έχουν τα 18 τμήματα του Σωματείου. Σε αυτό το πλαίσιο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη έθεσε το ζήτημα της δημιουργίας αθλητικού κέντρου, το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των –εν λειτουργία- τμημάτων.
Πολλά εξ’ αυτών, κάθε εβδομάδα χρειάζεται να προπονούνται και σε διαφορετικό γήπεδο, ενώ το πρόβλημα γίνεται εντονότερο τις ημέρες που υπάρχουν αγώνες. Και για το συγκεκριμένο θέμα, ο κ. Συναδινός δεσμεύθηκε προσωπικά ότι θα σταθεί αρωγός όσον αφορά τις μελέτες, αλλά και τον τρόπο χρηματοδότησης του αθλητικού κέντρου, που αποτελεί «όνειρο»… ετών.