Ανδρεόπουλος: «Ήμασταν αργοί, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος»

Απογοητευμένος ο τεχνικός των πράσινων από την εμφάνιση της ομάδας του
Ανδρεόπουλος: «Ήμασταν αργοί, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά το τέλος του δεύτερου τελικού και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί των πράσινων στους τελικούς της Volley League, τονίζοντας πως η ομάδα του ήταν αργή και ότι οι ασπρόμαυροι ήταν καλύτεροι.

«Δεν πήγε καλά για εμάς ο δεύτερος τελικός. Ήμασταν αργοί στις κινήσεις μας από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά και στα τρία σετ ήταν καλύτερος. Οι ομάδες είναι προετοιμασμένες να παίζουν είτε με απουσίες, είτε χωρίς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των πράσινων.

Μαμάης: «Ελπίζω να κάναμε στον κόσμο του ΠΑΟΚ χαρούμενο»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βαλάντης Μαμάης, δήλωσε από την πλευρά του: «Ήταν πάρα πολύ σημαντική νίκη και τη θέλαμε πάρα πολύ. Ξέραμε ότι στο σπίτι μας παίζουμε καλύτερο βόλεϊ, ξέραμε που να χτυπήσουμε τον Παναθηναϊκό, τα παιδιά δουλέψανε πάρα πολύ σκληρά μια εβδομάδα και ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Τώρα ξεκινάμε πάλι, πρέπει να το ξεχάσουμε και να συγκεντρωθούμε γιατί θα είναι πολύ δύσκολο το επόμενο παιχνίδι στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, πετύχαμε τον πρώτο στόχο του να ξαναρθούμε στην έδρα μας. Χαμηλά το κεφάλι και όπου φτάσουμε. Είναι μεγάλη η απώλεια του Κοβάτσεβιτς, αλλά όλη η ομάδα πιστεύει και όταν πιστεύουμε παίζουμε πολύ ωραίο βόλεϊ.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας, ελπίζω να τους κάναμε λίγο χαρούμενους, γιατί ξέρω ότι υπάρχει στεναχώρια μετά από το χθεσινό. Μας δίνουν τρομερή δύναμη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα τελεταία νέα, απευθείας στο email σας