Αναβολές σε ΕΠΣ Θράκης και Ξάνθης-Ποιος είναι ο λόγος
Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης, κατόπιν Εκτάκτου Διοικητικού Συμβουλίου, προχώρησε σε αναβολή όλων των αγώνων της Α΄ και Β΄ Κατηγορίας, οι οποίοι ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Η απόφαση ελήφθη με αποκλειστική προτεραιότητα την ασφάλεια των αθλητών και όλων των συμμετεχόντων στους αγώνες, καθώς μετά από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων στα γήπεδα, διαπιστώθηκαν ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.
Οι αρμόδιοι φορείς δεσμεύτηκαν για την άμεση αποκατάσταση των διαπιστωμένων ζητημάτων και την εφαρμογή όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας, ώστε τα γήπεδα να πληρούν τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.
Η ΕΠΣ Θράκης θα ενημερώσει έγκαιρα για τον επαναπρογραμματισμό των αναβληθέντων αγώνων.
«Η ασφάλεια όλων όσοι συμμετέχουν στο ποδόσφαιρο αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα» επισήμανε
Αναβολές και στην ΕΠΣ Ξάνθης
Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ενημέρωσε ότι οι προγραμματισμένοι αγώνες Α-Β1-Β2 κατηγορίας αναβάλλονται καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί έγκαιρα η διαδικασία ανανέωσης των αδειών λειτουργίας των γηπέδων και ως επακόλουθο δεν μπορούν να εκδοθούν οι απαραίτητες άδειες τέλεσης των αγώνων.
Η ΕΠΣ Ξάνθης, έχοντας ως βασική προτεραιότητα την τήρηση της νομιμότητας, οφείλει να διασφαλίσει ότι οι αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με το ισχύον πλαίσιο.
«Για τον λόγο αυτό προχωρούμε στην αναβολή των αγώνων, με την ελπίδα και την προσδοκία ότι οι αρμόδιες αρχές θα πράξουν άμεσα τα απαραίτητα, ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και το επόμενο Σαββατοκύριακο να επιστρέψουμε κανονικά στα γήπεδα και να παίξουμε ποδόσφαιρο» ανέφερε
Ευχαριστήριο ΕΠΣ Θράκης
Η ΕΠΣ Θράκης ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην ομαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή του Super Cup «Νίκος Ντοσίδης».