Ανατροπή με Ρέμο: Γιατί ακύρωσε την πολυαναμενόμενη συναυλία στο Nammos
Ακυρώθηκε πριν καλά-καλά ξεκίνησε το πολυαναμενόμενο μουσικό ραντεβού του καλοκαιριού στο «νησί των ανέμων» με βασικό πρωταγωνιστή τονΑντώνη Ρέμο.
Η καθιερωμένη πλέον ζωντανή εμφάνιση του δημοφιλούς ερμηνευτή στο διάσημο Nammos, το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για την εγχώρια και διεθνή οικονομική ελίτ, είχε οριστεί για τις 23 Ιουλίου, με την προετοιμασία να βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο, ωστόσο, η ιδιοκτήτρια εταρεία εξέδωσε μια λακωνική ανακοίνωση, επικαλούμενη αστάθμητους παράγοντες που καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή της βραδιάς.
Η έλλειψη περαιτέρω διευκρινίσεων πυροδότησε άμεσα διάφορες φήμες στα καλλιτεχνικά και επιχειρηματικά πηγαδάκια, με ορισμένους να κάνουν λόγο για υποτιθέμενη ρήξη στις σχέσεις του τραγουδιστή με τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης, έπειτα από μια μακρά περίοδο επιτυχημένης κοινής πορείας.
Το παρασκήνιο της ματαίωσης
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ieidiseis.gr, τα αίτια της ακύρωσης είναι αμιγώς γραφειοκρατικής φύσεως και αφορούν την αδυναμία εξασφάλισης των απαραίτητων διοικητικών εγκρίσεων για τη χρήση του αιγιαλού.
Μάλιστα, η αρμόδια Κτηματική Υπηρεσία δεν εξέδωσε την άδεια για την τοποθέτηση των καθισμάτων και των τραπεζιών πάνω στην άμμο, μια συνθήκη που αποτελούσε δομικό στοιχείο για την υλοποίηση του αρχικού σχεδιασμού της παραγωγής, οδηγώντας έτσι τους διοργανωτές στην απόφαση να ματαιώσουν οριστικά το λαμπερό event.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Ρέμος έχει πραγματοποιήσει κορυφαίες στιγμές στο πολυτελές θέρετρο της Μυκόνο, με κοινές εμφανίσεις με καλλιτέχνες όπως ο Eros Ramazzotti το 2017, και ο Mohamed Ramadan το 2022.
Μάλιστα, οι συγκεκριμένες βραδιές συγκέντρωναν τεράστια ποσά, με τους ελεγκτές των αρχών να παρακολουθούν στενά τα ταμεία για την έκδοση αποδείξεων και τις συναυλίες να κρατούν μέχρι τα ξημερώματα.