Ανακοινώνεται ο Τσούπκοβιτς
Έτοιμοι να προχωρήσουν σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση βρίσκονται στον Άρη.
Ενδεχομένως και σήμερα μπορεί να τελειώσει και τυπικά το ζήτημα της απόκτησης του Σλάβεν Τσούπκοβιτς. Απομένει εξάλλου μόνο η αποστολή των επίσημων εγγράφων. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ανακοινωθεί η συμφωνία στις αρχές της εβδομάδας. Ο πρώην παίκτης των Τρικάλων θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο.
Η εξέλιξη αυτή φανερώνει ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει όπως επιθυμεί ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Πρίφτης μετά την ένταξη των τριών Ελλήνων. Των Ζάρα, Ξανθόπουλου και Πελεκάνου.
Υπενθυμίζεται πως ο Σέρβος φόργουορντ προορίζεται από τον Πρίφτη να προσφέρει λύσεις στην θέση του πάουερ φόργουορντ καθώς διαθέτει στοιχεία στο παιχνίδι του που ταιριάζουν με αυτά του Αλέξανδρου Βεζένκοφ. Ο Τσούπκοβιτς εξάλλου στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ που ολοκληρώθηκε είχε κατά μέσο όσο σε 26 παιχνίδια 12.3 πόντους και 5.4 ριμπάουντ.