• ΠΑΟΚ
  • Άρης
  • Ηρακλής
  • ΕΠΣΜ
  • ΡΟΗ
  • Ποδόσφαιρο
  • Μπάσκετ
  • METROPOLIS 95.5
ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE
ΡΟΗ
ΠΑΟΚ
Άρης
Ηρακλής
ΕΠΣΜ
Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ
Άλλα σπορ
Betshow
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
METROSPORT Πρωτοσέλιδο

METROSPORT

08.05.2026

METROSPORT

08.05.2026

METROSPORT Πρωτοσέλιδο

METROPOLIS 95.5

15:00 - 17:00

"Της Κακομοίρας"

ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE

«Αν βρουν λογαριασμούς μου στην Ελβετία, να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα»

«Αν βρουν λογαριασμούς μου στην Ελβετία, να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα»
Δημοσιεύτηκε: 12.02.2018

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

X

METROPOLIS 95.5

ON AIR
"Της Κακομοίρας" 15:00 - 17:00
Της Κακομοίρας
Δημοσιεύτηκε: 12.02.2018
Metrosport Team avatar Metrosport Team

 

Για παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ που ξαναχτύπησε και για εκτελεστικό βραχίονα του κυβερνώντος κόμματος, έκανε λόγο, με αφορμή την επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

 

 

«Η κ. Γκραμπόφσκι έχει στοχοποιηθεί με τρόπο τόσο χυδαίο που έχω σοκαριστεί. Tην έβαλαν στο κάδρο, τη συκοφάντησαν, λάσπωσαν αυτή τη γυναίκα, χυδαιολόγησαν… Έγινε πρωτοσέλιδο… Το έγκλημα της; Είναι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, που θα οδηγούσε αυτό; Δε νομίζω ότι έχει στοχοποιηθεί άλλη γυναικά πολιτικού στη νεότερη ιστορία όσο αυτή» δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ενώ πρόσθεσε "προχθές έριξαν μπογιές στο σπίτι του Μίκη, μετά στη Μαρέβα… Πρόκειται για εκτελεστικό βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ, δε λέω ότι δίνει εντολές ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επιτίθενται σε όσους αντιδρούν".

 

Αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis o Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε χαρακτηριστικά ότι «από τη Novartis δεν έχω πάρει ούτε καφέ εσπρέσσο».

 

«Η επί τρία χρόνια συνεργάτης του κ. Παπαγγελόπουλου, εισαγγελέας κ. Τουλουπάκη, δεν ερεύνησε τον τροφοδότη λογαριασμό της εταιρείας στην Ελβετία, ύψους 28 εκατ. ευρώ. Εγώ ισχυρίζομαι ότι μέσα σε αυτούς τους γιατρούς αποκλείεται να μη βρήκε κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν πολλούς γιατρούς κορυφαίους του ΕΣΥ. Γιατί η κ. Ράικου είπε γιατροί του ΕΣΥ. Και πιστεύω ότι ένας από τους κυριότερους λόγους που σταμάτησε η κα Τουλουπακη την έρευνα στον τροφοδότη λογαριασμό και το επικέντρωσε σε άλλη κατεύθυνση και έφτασε στους προστατευόμενους μάρτυρες, εγώ λέω ψευδομάρτυρες, είναι γιατί δεν είχε σκοπό την αποκάλυψη της αλήθειας, αλλά να παίξει πολιτικά παιχνίδια», τόνισε.

 

«Ο πρόεδρος της ΝΔ διέγραψε τον κύριο Αντώναρο, γιατί η παράταξή μας τώρα που βάλλεται πρέπει να βαδίσει ενωμένη» δήλωσε ακόμα ο Άδωνις Γεωργιάδης. Διευκρίνισε ότι ο ίδιος δε ζήτησε τη διαγραφή, κανενός παρότι ο κ. Αντώναρος αμφισβήτησε ευθέως την ηθική του ακεραιότητα. Ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ακόμη ότι ο Κώστας Καραμανλής «δεν εκπροσωπείται από κανέναν και όταν θέλει να μιλήσει, μιλάει μονός του».

 

Για την εμπλοκή του Ευρωπαίου Επιτρόπου, Δημήτρη Αβραμόπουλου στην υπόθεση, σχολίασε πως είναι απαράδεκτο να στοχοποιούνται πρόσωπα με καταγγελίες όπως «πιστεύω πως ο κ. Αβραμόπουλος πήρε μίζα» και την ίδια ώρα αυτές οι καταγγελίες να υιοθετούνται από πολιτικά πρόσωπα. «Με αυτό το σκεπτικό μπορώ και εγώ να πω πως ο Τσίπρας πήρε μίζα για να πει αυτά που θα πει σήμερα στη Βουλή», είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

 

Τέλος, τόνισε πως αν βρεθούν λογαριασμοί του στην Ελβετία να τον κρεμάσουν στο Σύνταγμα και επειδή κάτι τέτοιο δε θα γίνει, όλοι αυτοί να είναι έτοιμοι να βρεθούν στα δικαστήρια.

 

 

Δείτε το βίντεο:

 

 
 
 
 
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • Ελλάδα
FOLLOW US
ADD METROSPORT TO GOOGLE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Copa Libertadores: Χάος, παράνοια και... διακοπή στο Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν-Φλαμένγκο

πριν 10 λεπτά
Copa Libertadores: Χάος, παράνοια και... διακοπή στο Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν-Φλαμένγκο

ΠΑΟΚ: Οργανισμός με πλάνο... εκτόξευσης, ο Τρινκιέρι ήθελε το προπονητικό

πριν 21 λεπτά
ΠΑΟΚ: Οργανισμός με πλάνο... εκτόξευσης, ο Τρινκιέρι ήθελε το προπονητικό

Ryanair: Επίσημο το κλείσιμο της βάσης στη Θεσσαλονίκη-Φεύγει και από Ηράκλειο, Χανιά

πριν 24 λεπτά
Ryanair: Επίσημο το κλείσιμο της βάσης στη Θεσσαλονίκη-Φεύγει και από Ηράκλειο, Χανιά

Απόλλων Καλαμαριάς-Μπαλτίδης: Κάλεσμα στον κόσμο για τον αγώνα... ανόδου

πριν 37 λεπτά
Απόλλων Καλαμαριάς-Μπαλτίδης: Κάλεσμα στον κόσμο για τον αγώνα... ανόδου

Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 5,4% τον Απρίλιο

πριν 50 λεπτά
Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 5,4% τον Απρίλιο

Χανταϊός σε κρουαζιερόπλοιο: Υγιής ο έλληνας επιβάτης

πριν 1 ώρα
Χανταϊός σε κρουαζιερόπλοιο: Υγιής ο έλληνας επιβάτης

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ
ΤΟ METROSPORT

Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα τελεταία νέα, απευθείας στο email σας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

METROPOLIS 95.5
SOCIAL MEDIA

Ακολουθήστε μας στα social media

Loader

Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα τελεταία νέα, απευθείας στο email σας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Όμιλος MetroMedia
Metropolis 95.5 Metrosport Zoo Radio Velvet 96.8 Republic Radio Tranzistor 100.3 Gold Mall
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

© 2026 MetroSport

ΓΕΜΗ: 059043304000

Built to Matter by DontMatter