Ζουράρις για το πανό: «Δεν ντρέπεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Γίνεται να ντρέπεται η γενιά μου;»

Metrosport Team25 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Ζουράρις. 

Ο συγγραφέας και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για το περιστατικό που επισκίασε τη χθεσινή μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μίντιλαντ και αφορά το απαράδεκτο πανό που ανάρτησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ και έγραφε «Αδέρφια κρατάτε γερά», σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως και ο ίδιος ντρέπεται.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι πια ένας από τους γηραιότερους φίλους του ΠΑΟΚ εν ζωή, πριν γεννηθούν όσοι ήταν στο γήπεδο, όσοι διοικούν τώρα την εταιρεία ΠΑΟΚ, είμαι επίτιμο μέλος της Θύρας 4 και πριν από πολλά χρόνια είχαμε πάει να κάνουμε μία αιμοδοσία ως Θύρα 4 και μας είχε πάρει ο υπεύθυνος του ΑΧΕΠΑ να μας ευχαριστήσει, έτσι έπρεπε να είναι τώρα η Θύρα 4».

Για να προσθέσει: «Δεν το είδε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να το κατεβάσει; Δεν ντρέπεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Γίνεται να ντρέπεται η γενιά μου; Τα ιερά κόκαλα της μάνας μου; Πως μας ντροπιάζει όλους εμάς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Τα παιδιά αυτά δεν συναισθάνονται τι συμβαίνει; Η κύρια ιδιότητα των δραστών στη δολοφονία του Άλκη δεν είναι ΠΑΟΚτσηδες, αλλά δολοφόνοι. Το γήπεδο είναι ιδιοκτησία του Ερασιτέχνη και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως διαχειρίστρια έπρεπε να κατεβάσει το πανό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.