«Ζούμε σαν να έχουμε κερδίσει ήδη το Μουντιάλ, δεν φοβόμαστε την Γαλλία»

Metrosport Team15 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε η γιατρός κ.Χριστίνα Τσαρδίκου που διαμένει στο Μπουένος Άιρες. Μεταξύ άλλων προσπάθησε να δώσει το κλίμα που επικρατεί στην Αργεντινή εν όψει του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Γαλλία και το πως περιμένουν οι άνθρωποι εκεί το παιχνίδι.

Για το πως είναι τα πράγματα στην Αργεντινή:
«Ζούμε σαν να έχουμε κερδίσει ήδη το Μουντιάλ. Ήταν κάτι που το χρειαζόμασταν πολύ. Ειδικά ύστερα από την πανδημία και όσα έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει μεγάλη χαρά ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους, τα παιδιά κυκλοφορούν με μπλούζες Μέσι. Είναι άλλωστε μια πολύ παθιασμένη χώρα με το ποδόσφαιρο. Το ζούμε σαν να είναι το... τέλος του κόσμου. Το μυαλό όλων μας είναι στο ματς της Κυριακής».

Αν υπάρχει συζήτηση και σύγκριση μεταξύ Μέσι - Μαραντόνα:
«Τον Μαραντόνα τον έχουν σαν θεό εδώ που μας προστατεύει όλους. Αν δείτε τους πανηγυρισμούς κοιτάνε προς τον ουρανό σαν να κοιτάνε τον Μαραντόνα. Αλλά από τον τρόπο ζωής διαφέρει γιατί ο Μαραντόνα δεν έκανε καλή ζωή χρησιμοποιούσε ουσίες και σε σχέση με τον Μέσι δεν ήταν καθαρός, γι' αυτό θεωρείται ότι είναι ο καλύτερος παίκτης».

Τι λέγεται στην χώρα για τον τελικό:
«Έχουν όλα τα παιδιά μεγάλο πάθος. Είναι όλοι μικροί και το βλέπουν σαν εθνικό... καθήκον να κερδίσουν. Δεν φοβόμαστε την Γαλλία είναι βέβαια μια καλή ομάδα αλλά και η Αργεντινή απόδειξε ότι έφτασε εκεί δίκαια. Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο με δυνατούς αντιπάλους και πέρασε με καλή παρουσία στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.