Ζουγανέλης: «Γνωστοί μου πρότειναν να πάμε στην Ταϊλάνδη, επειδή εκεί μπορούμε να κάνουμε σεξ με παιδιά»

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2022

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Γιάννη Ζουγανέλη σχετικά με το συχνό φαινόμενο της κακοποίησης και παρενόχλησης ανήλικων παιδιών. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, ο ίδιος στο κύκλο του έχει πολλούς «γνωστούς» που παρουσιάζουν τέτοια διαστροφική συμπεριφορά, φτάνοντας να ταξιδέψουν μέχρι και την Ταϊλάνδη για να συνευρεθούν με παιδιά.

Συνέντευξη στο AstraTV παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη ζοφερή πραγματικότητα που επικρατεί στην Ταϊλάνδη, αναφορικά με την σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων.



Αναλυτικότερα, σε απόσπασμα της συνέντευξης που προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο γνωστός καλλιτέχνης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχω γνωστούς, όχι φίλους, που πρότειναν να πάμε ταξίδι στην Ταϊλάνδη, επειδή εκεί μπορούμε να κάνουμε σεξ με παιδιά».

«Μην σε εκπλήσσει καθόλου, απλώς κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Υπάρχουν πολλοί στον κόσμο μας, που πάνε στην Ταϊλάνδη για να κάνουν σεξ με παιδιά. Τους λέω "δεν ντρέπεστε λιγάκι;", αλλά δεν τους νοιάζει αυτό. Είναι πάρα πολύ γνωστό, μην πέφτεις από τα σύννεφα. Ζούμε σε έναν κόσμο που συνυπάρχουμε με όλα αυτά τα πράγματα που "σκοτώνουν τη ζωή"», συνεχίζει.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.