Ζουέλα: «Σημασία έχει να μην δεχθεί γκολ στο Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ, φανταστικά τα προσόντα του Κωνσταντέλια»

Metrosport Team05 Μαρτίου 2024

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ατζέντης και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Φρανσίσκο Ζουέλα και μίλησε για την εποχή που έπαιζε στον Δικέφαλο και αντιμετώπισε τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σχολίασε τι θα παίξει ρόλο για την πρόκριση ενώ αποθέωσε Κωνσταντέλια, Ζίφκοβιτς και Τάισον.

Για το ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ την εποχή που έπαιζε στον ΠΑΟΚ: «Ήταν διαφορετικές εποχές, ήταν διαφορετικό παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, είναι σε καλή ψυχολογία η ομάδα, έχει καλή ατμόσφαιρα, έχει μεγάλη δυνατότητα να περάσει τη Ντιναμό. Η ομάδα είναι σε καλή φάση και πιστεύει πως μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Ηταν πολύ δύσκολο τότε κόντρα στη Ντιναμό αλλά τα καταφέραμε».

Τι μετράει περισσότερο: «Στο πρώτο παιχνίδι μετράει να μην φάει γκολ, τα λάθη θα γίνουν όπως και να έχει. Μετά θα ελέγξει το παιχνίδι στην Τούμπα. Αμα δεν φάει γκολ στην Κροατία, τότε θα βάλει σίγουρα ένα γκολ στην Τούμπα».

Για τους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά: «Ο Κωνσταντέλιας είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έχει φανταστικά προσόντα, ο Αντρίγια είναι εξαιρετικός, ο Αντρέ είναι πάντα σε καλή κατάσταση, ο Τάισον έχει εμπειρία και προσωπικότητα. Μπορούν να κάνουν τη διαφορά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.