Ζουέλα: «Ποιοτικός ο Λούμορ, χρειάζεται σωστή διαχείριση»

Metrosport Team29 Ιουλίου 2021

Ο Ζουέλα μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον νέο αριστερό μπακ του Άρη, τον Λούμορ, ο οποίος έκανε τα πρώτα του βήματα στα τμήματα υποδομής της Πόρτο.

«Είναι ένας ποιοτικός παίκτης, όσο περνάει ο χρόνος θα το δείχνει. Η Πορτογαλία είναι χώρα του ποδοσφαίρου. Έχουν ένα προσανατολισμό. Άλλες χώρες είναι στην πρώτη, άλλες στην δεύτερη γραμμή. Η Ελλάδα είναι μία λύση για κάποιους. Δεν λέω ότι δεν είναι καλός, αλλά η Σπόρτινγκ έχει ένα αριστερό μπακ που είναι για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και, έτσι, δεν χωράει ο Λούμορ» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι έχει τις ικανότητες, αλλά είναι και πως θα τον διαχειρίζονται. Και εγώ όταν ήρθα στην Ελλάδα δεν ήταν εύκολα, όμως, είχαν τρόπους. Αυτοί που ήταν κοντά μου μιλούσαν την ίδια γλώσσα με μένα, αλλιώς θα είχα χαθεί. Κάποιους δεν τους διαχειρίζονται σωστά. Δεν είναι μόνο να σουτάρεις την μπάλα. Ο Βιεϊρίνια είχε Σάντος και Κονσεϊσάο, μόνος του κάποιος δεν μπορεί».

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του ανέφερε: «Ανεβαίνει πολύ στην επίθεση. Είναι καλό αυτό για τον Άρη που έχει στόχους. Από εκεί και πέρα είναι και το σύστημα και οι συμπαίκτες που θα έχει δίπλα του». 

Για τον αγώνα του Άρη με την Αστάνα σημείωσε: «Δεν ξέρω σε ποιο επίπεδο βρίσκονται οι ομάδες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.